Yapı Denetim Hizmetleri Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları : Yapı Denetim Hizmetleri Firmaları

Firma Ünvanı :
Çotanak Yapı Denetim Ltd. Şti.
Açıklama :
Çotanak Yapı Denetim Ltd. Şti. Giresun genelinde merkez, ilçeler ve beldelerde konut, iş merkezi, sanayi yapılarının denetimini üstlenmiş bulunmaktadır.

Yapı Denetim Kanununda belirtilen can ve mal güvenliğini teminen imar planına, fen, sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun, kaliteli yapı yapılmasını sağlamak amacı ile proje ve yapı denetimi görevini sürdürmektedir.

Denetimde, yasa ve yönetmelikler çerçevesinde inşaatların her safhasında yerinde denetim, test ve laboratuar çalışmaları yapılırken yeni mezun teknik elemanlar, inşaat kalfaları, ustalar, tecrübeli teknik elemanlarımızca eğitilerek imalatta ve denetimde kalite yükseltilmektedir.

Denetimlerde esas olan mesleki ahlak kurallarıdır. Bu kurallar : Dürüstlük; bağımsızlık; tarafsızlık; güvenilirlik; ve yeterlilik olmak üzere beş ilkeden ibarettir.

Denetim mesleğinin temel ahlak kuralı, dürüstlüktür. Denetim mesleğini yürütürken denetçilerin davranışları kusursuz ve kuşku uyandırmayacak biçimde olması gerekmektedir.

Denetçiler, denetledikleri kuruluşlardan ve denetlenen kuruluşlarla ilgili çevrelerden bağımsız olmak zorundadır. Denetçiler; sorumluluklarını tarafsız bir şekilde yerine getirebilmeleri için kişisel çıkarlarının söz konusu olabileceği her türlü ortamdan, etkiden uzak kalmaya özen göstermelidir. Düzenleyeceği raporları denetlediği firma, kurum veya kuruşlardan veya kamu kuruluşlarının etkisi altına girmeden yapmalıdır. Denetçilere duyulan saygı ve güvenilirlilik, denetçilerin geçmişte ve günümüzde göstermiş oldukları başarıların çabaların neticesidir. Denetimin adil ve tarafsız olması için denetçiler tam bir güvenceye sahip olmalıdır. Tüm toplumlarda mesleki ahlak kurallarına uygunluk yönünde inandırıcılık ve güvenilirlilik, en üst düzeyde olması gereken bir erdemdir.

Ülkemizde değil depremler; durduğu yerde binaların yıkıldığı göz önüne alınırsa, mevcut binalar ve yeni yapılmakta olan inşaat örneklerinden, yapı denetim sisteminin öneminin anlaşılacağı kanısındayız.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=37241" border="0" alt="Kurumsal Yapı Denetim Hizmetleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Yapı denetim bizim işimiz. Güvenli, huzurla yaşanabilen yapılar, daha sağlam Giresun için, yapı denetimde güvenilir tek adres.
Anahtar Kelimeler: giresun, çotanak, yapı, denetim, yapıdenetim, yapıdenetimi, ydk, denetimi, giresunda, giresundaki, firma, firmaları, firması, şirketi, şirketleri, çotonak, cotanak, cotonak, bulancak, alucra, çamoluk, çanakcı, çanakçı, dereli, doğan kent, doğankent, espiye, eynesil, görele, güce, keşap, piraziz, şebin karahisar, şebinkarahisar, tirebolu, yağlıdere, çaldağ, çavuşlu, orhaniye, inişdibi, bakanlığı, bakanlık, bayındırlık, bedel, bedeli, beton, bina, day

Çotanak Yapı Denetim Ltd. Şti. Firma Yetkili Girişi Giriş