Bilişim Sektörü Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
CMD TEKNOLOJİ
Açıklama :
CMD olarak, 1995 yılında yazılım ve kurumsal projeler üretmek amacıyla kurulan , Yazılım Sektörünün öncü kuruluşlarından Sempa Bilgi İşlem ile Yetkin İşortaklığı konusunda anlaşmış bulunmaktayız , Sempa'nın tecrübesini ve kendi tecrübelerimizle birleştirerek müşterilerimize anahtar çözümler sunuyoruz.

CMD , Depo , Lojistik ve Mobil hazır çözümleri ile işletmenize uygun çözümler üretir.

CMD , Müşterilerinin tüm gelişmelere kolayca uyum sağlamaları, daha fazla rekabete dönük stratejiler geliştirebilmeleri için uygun teknolojik altyapıya ulaşılması gerektiğine inanıyor. Ve bunu sunduğu özel teknoloji danışmanlığı hizmetiyle garanti altına alıyor.

CMD , internetin yaygınlaşması ve iletişim teknolojisinin hızlı gelişmesi ile doğru orantılı olarak her geçen gün önemi artan Web Projelerinde size en uygun çözümleri sunuyor.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=37059" border="0" alt="Kurumsal Bilişim Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: CMD TEKNOLOJİ firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Perkon, Pos, PDA, otomasyon, saha satış, sipariş toplama, Barkod yazıcı, Kablosuz, barkod okuyucu, mobil terminal, satış, etiket, el terminali, fiyat, model, servis, barkot, etiket yazıcı, barkod, barcode, barkot barkot yazıcı, RFID, RFID okuyucu, sempa , ocean , neta , neon , slabel , labelmax , shoporder , sempaocean , sempaneta , sempadepocu , depocu , depo , weborder , mobilsiparis , Logomobilsatış , Tiger , Logo , Unity , Sap , crm , logosempa , lsocean , lsnet

CMD TEKNOLOJİ Firma Yetkili Girişi Giriş