Yapı Sektörü Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
ISEN MAKINA INSAAT SAANYI VE TICARET LIMITED SIRKETI
Açıklama :
Hakkımızda
Street Stone Istanbul merkezli bir İsen Insaat Mak. San. Tic. Ltd. Şti. Kurulusudur. Fırmamız, geçmişten gelen deneyimli kadrosu ve kaliteli ürünleri ile yurt içi ve yurtdışın da bulunan birçok taş üreticisine projelendirme, kurulum, teknik destek, bakım-onarım, yedek parça ve taş üretimini gerçekleştirmek için gerekli olan makina, kalıp, pigment, palet, fırça gibi teçhizat ve materyalleri sağlamaktadır.
Vizyonumuz
Dünya markası olan ürünlerimizle %100 müşteri memnunniyeti prensibiyle beton parke taşı , briket bordür v. s. üreticilerinin bir numaralı çözüm ortağı ve tedarikcisi olmayı hedefleyip , bu doğrultuda ürün tedariğinden servis ve bakıma kadar bir çok hizmet sunmak ve taş sektöründe Dünya firmalarının güvendiği markalarımızla Dünya ya hizmet vermek bizim vizyonumuzun temelini oluşturmaktadır.
Misyonumuz
Başarının ve kalitenin detaylarda saklı olduğunu bilip bu yönde yerli ve yabancı taş üreticilerine kaliteli ürünlerle üretim kalitelerini yükseltmelerinde ve kazançlarını artırmalarında çözüm ortağı olmak.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=37006" border="0" alt="Kurumsal Yapı Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Street Stone - Parke, Briket, Bordür taşı kalıpları imalatı
Anahtar Kelimeler: parke taşı, briket, bordür taşı, kalıp

ISEN MAKINA INSAAT SAANYI VE TICARET LIMITED SIRKETI Firma Yetkili Girişi Giriş