Ambalaj ve Yan Sanayi Şirketleri

Sektör : Ambalaj ve Yan Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
Kolay Pack Konya
Açıklama :
Kolaypack® , ambalaj sektöründe bilgi ve tecrübesi ile Türkiye’nin yükselen değeri olan ihracatına katkı ve kalite katarak, çevreye ve insana saygılı, iş etiklerine bağlı, sektöründe lider olarak yoluna devam etmektedir.

Ambalaj, satış yerinde reklam aracıdır. Müsterinizin ilgisini çeker ve kapsadığı mala ilişkin nesnel ve duygusal bilgilenmeyi sağlar. Onunla ilgili imaj ve tutumları güçlendirme işlevini yerine getirir.

Kolaypack® katlanır ahşap sandıkları siz müşterilerimizin toplam kaliteye ulaşmasında, üretimini yapmış olduğunuz mamüllerin çevre koşullarından etkilenmeden (nem, ısı, darbe v. b. ) güvenli, şık ve estetik görüntüsü ile teslimat yapmanızı kolaylaştırır ve firma imajınızın yükselmesine katkı sağlar.

Kolaypack®, müşteri memnuniyetinizi en üst düzeye çıkarmanızı sağlamak için insan ve teknoloji yatırımları ile en iyi kalitede üretim yapmaktadır.

Kolaypack® olarak üretimlerimizi, Ankara Modern Keresteciler sitesinde 1500 m2 kapalı alanda ve İskenderun’da bulunan 10. 000 m2 alana kurulu 5300 m2’lik kapalı alanda modern üretim tesislerimiz de siz müşterilerimize üretim yapmaktayız.

Kolaypack®, gelişen teknoloji ve yasal zorunlulukların bilinci ile hareket ederek Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Koruma Kontrol Genel Müdürlüğü tarafından onaylanan (ISPM-15) , EPAL lisanslı Euro Palet ürünlerimizi ISO 9001 kalite standartların da siz müşterilerimize en üst kalitede sunmaktayız.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=36958" border="0" alt="Kurumsal Ambalaj ve Yan Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Kolay Pack® - Ahşap kutu, Katlanabilir kutu, Ahşap sandık, Palet, Pandora kutu, Collapsible box, Wooden pack, Ahşap ambalaj, Kontraplak kutu alanlarinda faaliyetlerini sürdürmektedir.
Anahtar Kelimeler: ahşap sandık, ambalaj sandığı, Ahşap kutu, ahşap ambalaj, ambalaj firmaları, ambalaj üretimi, sandık palet, ambalaj kutusu, ambalaj üreticileri, ambalaj sandığı, ankara ambalaj

Kolay Pack Konya Firma Yetkili Girişi Giriş