Güzellik Sektörü Şirketleri

Sektör : Güzellik Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
Era Kozmetik San. Tic. Ltd. Şti.
Açıklama :
Era Cosmetic 1998 yılında İstanbul’da kurulmuş olup, Hastaneler, Güzellik Salonları ve Polikliniklere yönelik estetik cihazları ithalat, imalat ve satışı yapmaktadır. Her türlü cihaz ve ürün çeşidiyle, satış öncesi fizibilite desteği, satış sonrası eğitim ve servis gibi konularda da hizmetvermektedir.

Era Cosmetic ; Diode Laser, IPL Sistem, Nd:YAG Laser, Fraksiyonel Laser, Kavitasyon, Radyo Frekans, Cryo Terapi, Cilt Bakım Üniteleri, Vücut Bakım Üniteleri, Oksijen Terapi, Karboksi Terapi, SPA , Kalıcı Makyaj Cihaz, Ürünleri, ROSACTIVE Profesyonel Salon ürünleri ile her türlü isteği karşılayabilecek geniş cihaz ve ürün yelpazesine sahiptir.

Satışını yapmış olduğu cihazlara 2 Yıl garanti verip, müşterinin gelecekte talepte bulunabileceği tüm yedek parçaları temin etmekte ve en iyi teknik servis hizmetiyle müşterisine hizmet sunmaya devam etmektedir. Era Cosmetic satış öncesi müşterisinde oluşturduğu güveni satış sonrası da tüm destekleri vererek hissettirmektedir.

Bugün sektörün lider firmaları arasında yer alan ERA COSMETIC ulaştığı başarıyı kalitesi ve ilkelerinden ödün vermeden çok daha ileriye taşımayı hedeflemektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=36450" border="0" alt="Kurumsal Güzellik Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Era Cosmetic epilasyon cihazı, kavitasyon cihazı, ipl cihazı, solaryum cihazları güzellik Salonları ve kliniklere yönelik imalat ve satışı yapmaktadır.
Anahtar Kelimeler: epilasyon cihazı, kavitasyon cihazı, ipl cihazı, solaryum cihazı

Era Kozmetik San. Tic. Ltd. Şti. Firma Yetkili Girişi Giriş