Otomobil Şirketleri Şirketleri

Sektör : Otomotiv ve Yan Sanayi Firmaları : Otomotiv Firmaları : Otomobil Şirketleri Firmaları

Firma Ünvanı :
hatipoğlu oto kiralama
Açıklama :
Kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetini ilke edinen hatipoğlu rent A car araç kiralama hizmeti vermek amacıyla 1997 yılında erzincan'da faaliyete başlamıştır. erzincan merkezli olmasına karşın Türkiye' nin dört bir yanına hizmet verebilmektedir.

Hizmet ağımız ile erzincan erzurum sivas Havaalanlarına transfer profesyonel anlamda müşterilerimize araç kiralama imkânı sağlamaktayız.

Geniş araç filomuzla istediğiniz özelliklerde konforlu, temiz, bakımlı araçlarımız ile siz değerli müşterilerimizi memnun etmek hedefimizdir.
Sitemiz ile üç adımda, hızlı ve güvenli rezervasyon yaparken en uygun fiyatlarla araç temin etmek esas amacımızdır. Fiyatlarımızın diğer firmalara göre uygun olmadığını düşünüyorsanız müşteri hizmetlerimizi arayarak durumu bize bildirebilirsiniz. Müşteri hizmetlerimiz, size gereken kolaylığı sağlamak için yetkili ve yardımcı olmak arzusuna sahip kişilerdir. Müşterilerimize her zaman en iyi hizmeti vermeyi amaç edinerek bu amacımıza her gün ulaşmak bizleri daha kaliteli hizmet vermeye sevk etmektedir

Lütfen bizimle ilgili sorun ve önerilerinizi bizlere telefon faks ve e-mail yoluyla bildiriniz.
Oto Kiralama ihtiyacınızda bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Keyifli, güvenli ve konforlu yolculuklar dileriz


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=36165" border="0" alt="Kurumsal Otomobil Şirketleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: hatipoğlu oto kiralama firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: hatipoğlu, oto, kiralama

hatipoğlu oto kiralama Firma Yetkili Girişi Giriş