Eğlence Sektörü Şirketleri

Sektör : Eğlence Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
nox organizasyon
Açıklama :
Oktav Turizm Organizasyon ve Reklamcılık bünyesinde faaliyet gösteren Nox Organizasyon, 2006 yılından beri sektör profesyonellerinden oluşan ekibi, dinamik yapısı ve müşteri odaklı yönetim anlayışı ile çalışmalarını sürdürmektedir. Turizm sektörünün seçkin acenta ve tesislerine hizmet vermekte olan Nox Organizasyon; menajerliğini yaptığı orkestralar ve show ekiplerinin yanı sıra, ses & ışık sistemleri, lojistik ekibi ve deneyimli personeli ile sektörde farklılık yaratmayı kendine ilke edinmiştir.

Oktav Turizm bünyesinde bulunan, “PlusFactor” Reklam Ajansı, “t-Nox” ses & ışık ve görüntü sistemleri firması ve Akdeniz Bölgesinde alanında öncü olan “Antalya Backline” hizmetleri ile tüm ihtiyaçlarınızı, tek ve profesyonel bir elden karşılayın.

Genişleyen kadrosu ve deneyimli çözüm ortakları ile Nox Organizasyon, birlikte çalışacağınız bir ortak aradığınızda daima yanınızda yer almaktan mutluluk duyacaktır.

Saygilarimizla


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=36118" border="0" alt="Kurumsal Eğlence Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: nox organizasyon firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: nox, organizasyon

nox organizasyon Firma Yetkili Girişi Giriş