Yapı Kimyasalları Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları : Yapı Kimyasalları Firmaları

Firma Ünvanı :
Seratut Yapı Kimyasalları
Açıklama :
Seratut, yapı kimyasalları ürünlerini en uygun fiyat, en kaliteli ürün ve en iyi hizmet kalitesi ile tüketicilere sunmayı amaçlayan bir yapı kimyasalları üreticisidir.

Seratut 6500 m2 kapalı, 6500 m2 açık toplam 13000 m2 alan üzerinde kurulmuş olup 2000 yılından bu yana yapı kimyasalları üretmektedir. Niğde merkezli kurulmuş olan üretim tesisi teknolojik gelişmeleri takip ederek ürün kalitesini zirvede tutmayı kendine vizyon edinmiş bir kuruluştur. Kalitesi ile seramik ustalarının ilk tercihi olma unvanını kazanmış bir markadır. Tam zamanında üretim felsefesi ile inşaat sektörünün taleplerine zamanında cevap verebilen bir yapıya sahiptir.

Seratut, konusunda uzman 85 çalışanıyla hizmet kalitesini, ürün kalitesini ve ürün çeşitliliğini artırmaya devam etmektedir.

Seratut, on yıl gibi kısa bir zamanda istikrarlı bir şekilde büyümüş; yaygınlığı, hizmet kalitesi, güvenilirliği, ürün kalitesi ve ürün çeşitliliği sayesinde Türkiye’nin en güvenilir yapı kimyasalları üreticisi olma yolunda ilerlemektedir.

Seratut Üretim ve pazarlama ağındaki prensipleri ile ihtiyaçları toplam kalite yönetimi ilkeleri ışığında her zaman en üst kalitede sağlamaktadır. Lojistik açısından kuruluş yeri itibari ile Türkiye’nin dört bir yanına en kısa zamanda sevkıyatı gerçekleştirebilmektedir.

Tüketicilerin yapı kimyasalları sektöründe aradıkları her şeyi bulabildikleri Seratut, uluslararası markaların da aralarında bulunduğu yapı kimyasalları sektöründe öne çıkan bir markadır. “Yapılarda kimyasal çözümler” felsefesini benimseyen Seratut, yaygın bayi ağı ile seramik yapıştırıcılardan su yalıtımına, kalıp ayırıcılardan zemin sertleştiricilerine kadar her türlü yapı kimyasalı ürününü müşterilerine sunmaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=36094" border="0" alt="Kurumsal Yapı Kimyasalları Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Seratut, yapı kimyasalları ürünlerini en uygun fiyat, en kaliteli ürün ve en iyi hizmet kalitesi ile tüketicilere sunmayı amaçlayan bir yapı kimyasalları üreticisidir.
Anahtar Kelimeler: yapı kimyasalları, seramik yapıştırıcı, derz dolgu, şaplar, harç katkıları, zemin sertleştirici, su yalıtımı, ısı yalıtımı, tamir harçları, epoksi, hazır sıva, mantolama

Seratut Yapı Kimyasalları Firma Yetkili Girişi Giriş