Marka Tescil Hizmetleri Şirketleri

Sektör : Hizmet Sektörü Firmaları : Marka/Kalite ve Standart Firmaları : Marka Tescil Hizmetleri Firmaları

Firma Ünvanı :
BURSA BERUSSA PATENT
Açıklama :
Berussa Patent, sınai ve fikri mülkiyet haklarının korunması aşamasında, DTM teşvikleri, KOSGEB teşvikleri, yurtiçi ve yurtdışı marka tescili, patent&faydalı model tescili, endüstriyel tasarım tescili ve barkod tescilleri konusunda, siz müşterilerimize hızlı ve güvenilir hizmet vermek üzere kurulmuştur. Berussa Patent, bilim ve teknolojinin gelişmesine, buluşların özendirilmesine katkıda bulunarak, müşterilerimizin özel bilgi ve kayıtlarının gizliliğine önem vererek dürüstlük ve yetkinlikle hizmetlerini sürdürmektedir.

Berussa Patent, GÜVEN ve DÜRÜSTLÜK ilkelerini temel alarak endüstriyel ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek ve alt yapısını güncel tutarak gelişmeye devam etmektedir. Berussa Patent, taklitlerin önüne geçmeyi, haksız rekabeti engellemeyi, Türkiye'de ve dünyada buluşçuluğu ve markalaşmayı hedefleyen firmaların hukuki haklarını korumayı amaç edinmiştir. Marka, patent ve endüstriye tasarım tescil işlemleri, DTM ve KOSGEB teşvikleri uzun süreçli ve uzmanlık gerektirdiğinden Berussa Patent bu konuda profesyonel, genç ve dinamik kadrosu ile hızlı ve güvenilir bir şekilde hizmet verecektir.
Berussa Patent olarak amacımız, esas işimiz olan müvekkillerimizin sınai mülkiyet haklarının idaresi konusundan asla taviz vermemek kaydıyla, müvekkillerine çok geniş kapsamda hizmet verebilen bir danışmanlık firması olunabilirliğini korumak ve bu hedefi daima yükseltmektir.

KALİTEYE İMZA ATIYORUZ. . .

Vizyonumuz
Teşvikler ve sınai haklar alanındaki hizmetimizi en iyi şekilde sunarak ulusal ve uluslararası arenada önder bir firma olma hedefini korumak ve bu hedefi daima yükseltmektir. . .

HizmetlerimizMarkaBarkodDevlet destekleri ve TeşviklerPatentEndüstriyel tasarımHukuk


Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=36039" border="0" alt="Kurumsal Marka Tescil Hizmetleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: BURSA BERUSSA PATENT firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: BURSA, BERUSSA, PATENT

BURSA BERUSSA PATENT Firma Yetkili Girişi Giriş