Turizm Şirketleri

Sektör : Turizm Firmaları

Firma Ünvanı :
GÜNO PAZ. REK. TUR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
Açıklama :
GÜNO PAZARLAMA, yaklaşık 25 yıldır turizm tesislerine hizmet vermeyi sürdürmektedir. Kendi tesislerindeki makinaları yenileyerek yeni makinalar ile de kapasitesini arttırmıştır. 2011 Yılında üretim teknolojisinin yenilenmesi ile birlikte GÜNO Markası’na bağlı, yeni Özel Seriler hazırlanarak müşterilerine sunmaktadır.
Yeni çıkarılan Buklet Malzeme Kolleksiyonu’nda belirttiğimiz üzere, “Mutlu konuklar için…” parolası ile hem tesislerin hem de tesislerdeki müşteri memnuniyeti sağlamayı amaçlamaktayız.
GÜNO PAZARLAMA ile çalışan bir çok tesis olmasına karşın cazibesini yitirmeden kapasitesini arttırarak gelişmesini sürdürüp yeni müşterilerle, yeni dostluklarla güçlenmektedir.
1. Faaliyet Alanları: Buklet Malzemeleri, Endüstriyel Çamaşırhane, Mutfak ve Makine Ekipmanları, Temizlik Makine ve Ekipmanları, Islak Hacim Makine ve Ekipmanları, Servis ve Hizmet Arabaları, Mini Barlar, Otel Kasaları, Paspaslar, Mini Barlar, Otel Kasaları, Paspaslar, Panolar, Resepsiyon ve Reklâm Malzemeleri, Yönlendirme Levhaları.

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=35947" border="0" alt="Kurumsal Turizm Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: GÜNO PAZ. REK. TUR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: GÜNO, PAZ., REK., TUR., SAN., VE, TİC., LTD., ŞTİ.

GÜNO PAZ. REK. TUR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Firma Yetkili Girişi Giriş