Otomotiv ve Yan Sanayi Şirketleri

Sektör : Otomotiv ve Yan Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
Arçek Otomotiv
Açıklama :
30 yıldır kamyon, tır, otobüs yedek parçaları üreten firmamız yeni ortakları ile 2002 yılında dış ticaret yapmak amacıyla ARCEK INSAAT TEKSTIL OTOMOTIV LTD ŞTİ ni kurmuştur.

Firmamız ağırlıklı olarak fren grubu ürünlerini üretmektedir. 400 den fazla farklı Otomatik Fren Cırcırı üretiminin yanı sıra Fren Kaliper Tamir Takımları konusunda ürün yelpazesini oldukça geliştirmiştir. İhracat ürün yelpazemizi ağırlıklı olarak kendi ürün grubumuz olan fren grubu parçalarının yanı sıra, Eksoz Spiralleri ve bağlantı elemanları ayrıca Su Pompaları (Devirdaim) ve Plastik burç ve tamir takımları oluşturmaktadır.

Şirketimiz kendi ürünleri ve işbirliği yaptığı fabrikaların ürünlerinin yanı sıra Volvo , Scania, Daf, Iveco, Renault, Man ve Mercedes kamyon –tır ve otobüsler için 15. 000 den fazla farklı yedek parçayı sağlayabilmektedir.

2002 yılından bu yana şirketimizin ihracat yaptığı ülke sayısı ve ihracat potansiyeli giderek artmaktadır. Toplam 34 farklı ülkeye ihracat yapmaktayız . Iran , Mısır ve S. Arabistan ‘da bayiliklerimiz vardır.

Hedefimiz, müşterilerimize en iyi kalitede ürünler sağlayabilmek ve daha fazla ülkede daha çok müşteriye ulaşabilmektir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=35882" border="0" alt="Kurumsal Otomotiv ve Yan Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Kaliper Tamir Takımı, Fren Tamir Takımı, Knorr, Wabco, Z-Cam, Haldex, Meritor, Iveco Kaliper Tamir Takımları, Otomatik Fren Cırcırı, Disk Fren Tamir Takımı, Fren Kaliperi, Arçek Otomotiv, Kaliper Ayar Mekanizması
Anahtar Kelimeler: kaliper, kaliper tamir takımı, kaliper tamir takımları, fren tamir takımı, fren kaliper, kaliper ayar mekanizması, otomatik fren cırcırı, kaliper mekanizması, disk fren tamir takımı, tamir takımı, fren kaliperi, arçek otomotiv

Arçek Otomotiv Firma Yetkili Girişi Giriş