Tekstil Şirketleri

Sektör : Tekstil Firmaları

Firma Ünvanı :
Motif Arma Lazer
Açıklama :
Lazer kesim firması olarak 10 adet Lazer kesim makinesi ile Tekstil ürünlerine her türlü lazer kesim, lazer desen kesim, lazer yakma yapabiliyoruz.

İddia ediyoruz; en temiz lekesiz kesim bizim firmamızdan çıkmaktadır!

Lazer kesim firmamız 10 adet Lazer makinesi ve alanında uzman lazer ekibimizle sizlerin hizmetindeyiz.

Şifon lazer kesim, tafta, saten, organze, denim, polyester, polar, güderi, süet, ipek, suni keçe lazer kesim gibi daha bir çok kumaşa lazerle desen kesilebilir.

Pantolon, etek, elbise, gömlek, bluz, t-shirt, eşarp, dolama, şal, fiskos, sehpa örtüsü gibi her türlü tekstil ürünlerinde lazerle desen kesim uygulaması yapabiliyoruz.

Osmanbey, Laleli ve Fatih piyasasına bu tarzda çeşitli çalışmalarımız olmuştur.

Günümüzde firmaların kısa sürede üretim yapmasının ne kadar önemli olduğunun bilincinde olan bir firma olarak 10 makina parkurlu geniş üretim kapasitesi sayesinde müşterimize en kısa sürede ürünlerini teslim edebilmekteyiz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=35719" border="0" alt="Kurumsal Tekstil Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Ä°stanbul Lazer kesim firması olarak 10 adet Lazer makinesi ile Tekstil ürünlerine her türlü lazer kesim, lazerli desen kesim, lazerli yakma yapabiliyoruz.
Anahtar Kelimeler: lazerle desen, lazerle kesim, lazer kesim, lazerli yakma, lazerli kesim, tekstil, lazerli desen kesim, lazerle kumaş kesim, lazerle yakma

Motif Arma Lazer Firma Yetkili Girişi Giriş