İnsan Taşımacılığı Şirketleri

Sektör : Ulaşım ve Taşımacılık Firmaları : İnsan Taşımacılığı Firmaları

Firma Ünvanı :
Nobel Tur Taşımacılık Turizm Ltd.Şti.
Açıklama :
Nobel Tur 2005 yılında limited şirket olarak öğrenci ve personel taşıma hizmetleri ve hizmet araçlarının sağlanması amacı ile kurulmuş olan bir şirkettir. Şirketimizin kurucusu ve Genel Müdürü Ünsal Akkuş , personel ve öğrenci taşıma sektöründeki 23 yıllık tecrübesi ile halen Nobel Tur’da hizmet vermektedir. Kuruluşundan bugüne kadar geçen kısa sürede, sektörün lokomotif şirketlerinden biri haline gelen şirketimizde bir çok basarili ise imza atılmıştır. Referanslarımız arasında Türkiye’nin seçkin kurum, kuruluş ve okulları bulunmaktadır.
Kuruluşumuz kamu ve özel sektör kuruluşlarında ihale veya karşılıklı görüşme yolu ile taşıma ve servis hizmetleri almakta ve basari ile yerine getirmektedir.
Nobel Tur olarak bünyemizde, değişik kapasitelerde 250 adete yakın araç çalışmaktadır. Bu araçların 5 yaşından büyük olmamalarına büyük özen göstermekteyiz. Kendi öz sermayesi ile satın alınan araçlarımız ise 2 yaşından küçüktürler.
Öğrenci servisi yapan her aracımızda GPS teknolojisi bulunmaktadır. Bu sayede bütün öğrenci velileri araçların o an nerede ve hangi süratle seyrettiğini internet üzerinden canlı olarak izleyebilmektedir . Her araçta bulunan rehber personel yolculukları esnasında çocukların araç içi güvenliklerini sağlamakta emniyet kemerlerinin takılı olduğunu kontrol etmektedir. Nobel Tur olarak personelimizi, müşterilerimize daha yüksek standartlarda hizmet sunabilmek amacı ile İleri sürüş teknikleri, ilkyardım eğitimi ve psikoteknik eğitimleri gibi bir dizi eğitime tabi tutuyoruz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=35664" border="0" alt="Kurumsal İnsan Taşımacılığı Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: 2005 yilinda kurulan Nobel Tur olarak ögrenci ve personel tasima hizmetleri ve hizmet araçlarinin saglanmasi amaci ile kurulmus olan bir sirkettir. Genel Müdürümüz 20 yillik tecrübe birikimi ile kurmus oldugu Nobel Tur’da faaliyetini sürdürmektedir.
Anahtar Kelimeler: personel tasimaciligi, personel, tasimacilik, servis, ogrenci servisi, ogrenci, tur, turizm, turist, ihale, mercedes sprinter, ford transit, volkswagen transporter, peugeot, pejo, nobel turizm, nobel tur, nobel, sevis isi, kamil akkus, unal akkus, unsal akkus, orhun binler, arac kiralama, otobus, soforlu arac kiralama, taksi, ogrenci tasimaciligi, nobeltur

Nobel Tur Taşımacılık Turizm Ltd.Şti. Firma Yetkili Girişi Giriş