Metal Sektörü Şirketleri

Sektör : Maden ve Metal Sektörü Firmaları : Metal Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
gülkaya metal san
Açıklama :
Hakkımızda
Firmamız 2009 yılında kurulmuştur. Alçı köşenbentleri, alçıpan profilleri Destek sacı imalatıyla üretime başlayan firmamız dünya Standartlarında yapmış olduğu üretimden ödün vermeden ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek ürün çeşitliliğimiz genişletilmektedir. İmalat merkezimiz Diyarbakır olup tüm bölgeye Ürün Dağıtım satış ve pazarlama kapasitemiz mevcuttur. ürün çeşitliliğimiz arasında destek saçı, alçı levha taşıyıcı profiller, yapı profilleri, alüminyum metal tavan ve mastar çeşitlerininin yanısıra galvaniz ve DKP kutu profilleri, trapez-oluklu-stor-düz saçlar, rulo ve dilimlenmiş saçlar ve aksesuar ürünleri bulunmaktadır. Sektörünün saygın kuruluşlarından olan Gülkaya Metal bugün 500 m2 kapalı alanda üretim yapmaktadır. Diyarbakırın alanında ilk metal imalat merkezi olan Gülkaya Metal kısa sürede yakaladığı üstün kalite standardı ve pazardaki güvenle yeniliklerin takipçisi değil öncüsü olmanın haklı gururunu yaşamaktadır.
Misyonumuz
Gülkaya metal olarak profesyonel satış ve üretim ekibimizle, müşterilerimizin istekleri doğrultusunda zamanında ve doğru hizmet vermeyi amaç edinmiş bulunmaktayız. Bunun için profesyonel ekibimizle müşteri odaklı olarak çalışmaktayız.
Vizyonumuz
“Dürüstlük “ ilkesine bağlı olarak müşterilerimize uygun ve zamanında hizmet vererek müşteri portföyümüzü artırmaktır. Hem yurtiçi hem yurtdışı müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda sektörel araştırmalar yaparak ürün çeşitliliğimizi geliştirmekteyiz. Gülkaya metal olarak sektördeki saygın yerimizi korumak ve çıtamızı yükseltmek temel amacımızdır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=35610" border="0" alt="Kurumsal Metal Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Gülkaya Metal Ltd.Şti.
Anahtar Kelimeler: Gülkaya Metal, Gul Kaya, Gulkaya, Gülkaya, Gulkayametal, Gülkayametal, Diyarbakır,

gülkaya metal san Firma Yetkili Girişi Giriş