Uydu Sistemleri Şirketleri

Sektör : Elektrik ve Elektronik Sanayi Firmaları : Uydu Sistemleri Firmaları

Firma Ünvanı :
Çİ-SA ELEKTRİK-ELEKTRONİK san. ve tic.
Açıklama :
TV izlemenin keyfine varın;

Çİ-SA Elektrik-Elektronik san. ve tic, 2005 yılından beri Soğanlı ve Koğukçınar şubeleri ile siz değerli müşterilerimize çanak anten, uydu receiver, tamir, bakım, montaj ve beraberinde de alarm ve kamera güvenlik sistemleri hizmetlerini yüksek kalite standartları ile devam etmektedirler

Üretim alanında çalışan personeli alanında yüksek bilgi ve deneyimli kişiler arasından seçilmiştir. Çİ-SA Elektrik-Elektronik, uydu kurulum ve montaj işlemlerinde çok hassas kalite politikaları uygulamakta, Çok küçük değerdeki açıların bile görüntü kalitesinde önemli farklar doğurduğunu çok iyi bilen firmamız bu konuya oldukça dikkat etmektedir.

2000'li yıllardan bu yana gelişen uydu ve receiver teknolojileri sektörü giderek gelişmiş ve hemen hemen herkesin bildiği bir konu olmuştur. . Önceleri sadece belirli yerlerde olan uydu teknolojileri gelişen zamanla birlikte evlerimizdeki yeri almıştır.

Çİ-SA Elektrik-Elektronik, bakım, tamir ve montajını gerçekleştirdiği uydu receiver, çanak anten ve alarm ve kamera güvenlik sistemlerinde botech ve nextstar gibi alanında öne çıkmış firmaların ürünlerini kullanmakta, orijinal olmayan ürünlere karşı çok dikkatli davranmaktadır.

Müşterilerine en iyi hizmeti ve ürünleri sunmayı amaçlayan Çİ-SA Elektrik-Elektronik, ürünleri ve firması hakkında merak ettiğiniz her konuda size bir telefon kadar yakın. .

Çİ-SA Elektrik-Elektronik. "Dünyanın kanalları elinizin altında!"


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=35188" border="0" alt="Kurumsal Uydu Sistemleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Çİ-SA ELEKTRİK-ELEKTRONİK san. ve tic. firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Çİ-SA, ELEKTRİK-ELEKTRONİK, san., ve, tic.

Çİ-SA ELEKTRİK-ELEKTRONİK san. ve tic. Firma Yetkili Girişi Giriş