Güvenlik Sistemleri Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları : Güvenlik Sistemleri Firmaları

Firma Ünvanı :
Alkatek Savunma ve Güvenlik Sistemleri
Açıklama :
Alkatek Savunma ve Güvenlik Sistemleri Türkiye'nin elektronik güvenlik alanındaki ürünlerin büyük bölümünü bünyesinde barındırmaktadır. Uzman personeliyle müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılamak ve yeni gelişen teknolojiden haberdar etmek misyonumuzdur. Keşif, teklif, montaj ve sonrası teknik destek olarak 7/24 halihazırda personeli bulunan firmamızın tüm ürünleri en az 2 yıl garanti kapsamındadır. Daima potansiyelini artırma, teknolojiyi takip etme ve imkanlarıyla da teknolojiye katkı sağlamaya çalışmaktayız.

Şirketimizin en önemli misyonu MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ'dir. ''Güvenlik Özgürlüktür'' sloganıyla faaliyetlerini yürüten firmamız, bizleri tercih eden müşterilerimizin güvenliğini azami ölçüde sağlayarak rahat hareket etme imkanı sağlamaktadır. Gerek ürün kalitesi, gerek fiyat politikası, gereksede uygun ödeme imkanlarıyla tercihiniz olmayı arzuluyoruz. Alkatek Savunma ve Güvenlik Sistemleri'ni ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Kamera Sistemleri Kartal, Alarm Sistemleri Kartal, Güvenlik Sistemleri Kartal, Görüntülü Diafon Kartal olarakta arama yapılabilir.

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=35178" border="0" alt="Kurumsal Güvenlik Sistemleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Alkatek Savunma ve Güvenlik Sistemleri firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Alkatek, Savunma, ve, Güvenlik, Sistemleri

Alkatek Savunma ve Güvenlik Sistemleri Firma Yetkili Girişi Giriş