Otomotiv ve Yan Sanayi Şirketleri

Sektör : Otomotiv ve Yan Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
AFK GRUP
Açıklama :
Firmamız 1948 senesinden beri İZMİR merkezli olarak otomotiv sektöründe faaliyet göstermektedir.

Bünyemizde TEXA marka arıza tespit Cihazları’nın, MOBYDIC marka egzoz gaz analiz Cihazları’nın Ege ve Akdeniz bölge distribütörlükleri vardır.

Kendi imalatımız olan APEX fren test cihazları ile Ağır vasıta ve Hafif ticari gurup araçlara çözüm ortaklığı yapıyoruz.

Amacımız hep beraber gelişmek. Her gün gelişen teknolojiden yeni bir şeyler öğrenmek ve bu çalışmalarımızı sektöre aktararak sağlam bir alt yapı oluşturmak.

Günümüzün teknolojisi ve modern çalışma anlayışının bir araya getirilmesi ile kurulan firmamız her türlü Motorlu Araca hizmet verecek şekilde yapılandırılmıştır.
Araçlarınızın markası ve modeli ne olursa olsun sizlere her anlamda hizmet verebilecek alt yapıya sahip olan AFK Otomotiv, uzman kadrosuyla sizlerin hizmetindedir.

Araçlarınızın cihazlarımızın kullanıldığı servislere gelmesinden itibaren konusunda bilgili, eğitimli ve tecrübeli servis personeli aracınız ile ilgili gerekli tüm arıza tespit çalışmalarını ve ekspertizleri yaparak sizin için en ideal çözümü sunar.

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=34925" border="0" alt="Kurumsal Otomotiv ve Yan Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: AFK GRUP firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: AFK, , GRUP

AFK GRUP Firma Yetkili Girişi Giriş