Gıda Sektörü Şirketleri

Sektör : Gıda Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
Gold Gıda Turizim Reklam San.Tic.LTD.ŞTİ
Açıklama :
İstanbul’un her iki yakası başta olmak üzere Marmara bölgesinin tamamında bulunan Otel , restaruant, cafe, özel hastane ve okullar gibi Ev Dışı Tüketim alanında faaliyet gösteren profesyonel mutfakların tüm gıda ve temizlik maddeleri ihtiyacını karşılamak ve çalıştığı noktalara çözüm ortağı olmak amacı ile 2008 yılında hizmet vermeye başlamıştır.

Türkiye’nin en büyük markaları ve en güvenilir üreticileri ile çalışan firmamızda; Kuru gıda , süt ürünleri , konserveler , dondurulmuş gıda , şarküteri ve ithal gruplar , sarf ve temizlik malzemeleri başta olmak üzere A’dan Z’ye Ev Dışı Tüketim kanalında kullanılan 3000’i aşkın ürün kalemininin depolanması , muhafaza edilmesi ve sevkiyat işlemleri yüksek kalite standartlarına uygun olarak yapılmaktadır.

Müşteri memnuniyetini temel kuruluş prensibi olarak kabul eden Gold Gıda profosyonel çalışan kadrosuyla Ev Dışı Tüketim kanalında kusursuz hizmet anlayışını ilke edinmiştir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=34540" border="0" alt="Kurumsal Gıda Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Gold Gıda Turizim Reklam San.Tic.LTD.ŞTİ firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Gold, Gıda, Turizim, Reklam, San.Tic.LTD.ŞTİ

Gold Gıda Turizim Reklam San.Tic.LTD.ŞTİ Firma Yetkili Girişi Giriş