Kozmetik Şirketleri

Sektör : Güzellik Sektörü Firmaları : Kozmetik Firmaları

Firma Ünvanı :
AYNA GÜZELLİK SALONU İŞLETMESİ LTD ŞTİ
Açıklama :
Ayna Güz. Sal. İşl. Ltd. Şti. 1979 senesinde cilt bakımı, kuaför salonu, sauna, vücut bakımı, jimnastik hizmetlerinin verildiği Türkiye'de tam teşekküllü kurulan ilk güzellik salonudur. 28 sene önce hizmet vermeye başlamış olan Ayna Güzellik bugün de yoluna aynı titizlikle devam etmekte ve yenilikleri günü gününe takip etmektedir. Bu sebepledir ki 1988'den itibaren hizmetlerine ithalatı da eklemiştir. 1992 senesinden itibaren de Everlash kirpikleri, Refectocil Marka kaş ve kirpik boyaları, Beautyfiy, kirpik permaları ve c-line cihazları, jet set protez tırnakları ve süsleri, Christian marka pudra kaş boyalarının Türkiye'deki tek yetkili satış temsilcisi olmuştur.
Güzellik alanında yenilikleri Türkiye'ye ilk getiren, ürünlerin kullanımı ile ilgili eğitimi veren güzellik uzmanı Handan Erciyes 33 yıldır sürdürdüğü mesleğini hala büyük bir sevgi ve titizlikle yerine getiriyor. Ayna Güzellik Salonu bünyesindeki profesyonel, eğitim sertifikalarına sahip uzmanlardan oluşan personelinin en kaliteli hizmeti sunabilmeleri için eğitime önem veriyor. Ayna dünyadaki yenilikleri sürekli takip ederek saygın müşterilerinin beğenisine sunmaya devam ediyor. Hizmette ve ürün kalitesinde hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan müşteri memnuniyetinin en üst seviyede tutulması her zaman birincil amacımız.
Müşteri siparişlerininin gün içerisindeki teslimatlarının zamanında yapılması önemlidir. Satışlarımız perakende ve toptan yapılmaktadır. Toptan satışlarımız 60 a aşkın bayi ağına gerçekleştirilmektedir. Perakende satışlarımız ise İstanbul içerisinde kendi satış personeli araç filomuz ile kapıdan kapıya servis vermektedir. Bağdat Caddesindeki mağazamızdan da ihtiyaçlarınızı temin edebilirsiniz. Türkiye'nin dörtbir yanına APS ve Kargo ile gönderimlerimiz de mevcutdur.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=34460" border="0" alt="Kurumsal Kozmetik Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: AYNA GÜZELLİK SALONU İŞLETMESİ LTD ŞTİ firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: AYNA, GÜZELLİK, SALONU, İŞLETMESİ, LTD, ŞTİ

AYNA GÜZELLİK SALONU İŞLETMESİ LTD ŞTİ Firma Yetkili Girişi Giriş