İthalat/ İhracat Şirketleri

Sektör : İthalat/ İhracat Firmaları

Firma Ünvanı :
Hirmizy İnş. Oto. Teks. Gıda. Tem. Ür. San. Dış. Tic. Ltd. Şti.
Açıklama :
Hirmizy Dış Ticaret firması; Irak başta olmak üzere Arap ve Afrika ülkelerindeki yeniden yapılanma projeleri ile Türkiye’deki güvenilir üreticileri uygun bir zeminde buluşturan ve özellikle ihracat işlemlerinde deneyim ve profesyonelliği başarıyla yansıtan bir genel dış ticaret firmasıdır. Şirket merkezi Ankara’da bulunmakla beraber Bağdat, Kerkük ve Dubai’deki ofislerimiz de etkinliklerini sürdürmektedirler.

Hirmizy Dış Ticaret firması Türkiye’de 2004 yılında kurulmuştur ve aslında genç bir firma gibi görünmekle beraber özellikle Irak’taki savaş koşulları da dahil olmak üzere geçmişteki onlarca uzun ve zorlu yılın deneyiminin üzerine inşa edilmiştir.

Hirmizy Dış Ticaret firmasının pazarı özellikle Irak ve körfez ülkeleri olmakla beraber son yıllarda Rusya ve Kazakistan ile de ilişkilerimizi geliştirmekteyiz. Ayrıca yeni gelişmekte olan Afrika Ülkeleri de hedef pazarımız arasında yer almaktadır.

Vizyonumuz her zaman müşterilerimiz ile aramızda güvenilir ilişkiler kurarak bu ilişkileri uzun yıllar boyunca sürdürmektir. Bu yüzden ihtiyaç konusu olan ürün her ne ise ivedilikle yerel ve uluslararası kaynaklardan en uygun fiyatla ve servisle müşterilerimize sunmak da misyonumuzdur.

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=34454" border="0" alt="Kurumsal İthalat/ İhracat Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Hirmizy İnş. Oto. Teks. Gıda. Tem. Ür. San. Dış. Tic. Ltd. Şti. firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Hirmizy, , İnş., Oto., Teks., Gıda., Tem., Ür., San., Dış., Tic., Ltd., Şti.

Hirmizy İnş. Oto. Teks. Gıda. Tem. Ür. San. Dış. Tic. Ltd. Şti. Firma Yetkili Girişi Giriş