Turizm Şirketleri

Sektör : Turizm Firmaları

Firma Ünvanı :
GOLDEN İSLE TOURS
Açıklama :
Firmamız, 16 yıldan bu yana Kuşadasında faaliyet göstermektedir. 5 yıldan bu yana da online tatil acenteliği yapmaktadır. 2010 yılında iç pazar başta olmak üzere, Rusya, Azerbaycani İrani İngiltere den de incoming e başlamıştır. Özellikle otel işletmeciliğinden gelen deneyimlerimiz ilei yurtiçinde tüm misafirlerimizzi en iyi otellerde, en uygun fiyat garantisi ile tatil yaptırmayı amaç edindik. 2010 yılında '' GİRİŞTE OTELE ÖDE''' formülü ile 5648 aileye tatil imkanı sunduk. Aynı hızla yaklaşan Kurban Bayramında da tüm Yurtta, başta sahil şeridinde bulunan en iyi fiyat garantili Oteller olmak üzere, kayak otelleri, termal otellerin yanısıra, Kıbrıztaki otellerden de rezervasyon talepleriniz süratli ve ciddi bir şekilde değerelendirilmeye devam etmektedir.
Şirketlerimiz, ayrıca, kongre ve organizsazyonlar başta olmak üzere, bayi toplantıları, okul gezileri, ile alternatif tatili sevenler için de organizasyonalrını zı yapmaktadır. Tatil bizimle başlar, bizimle biter anlayışımız ile sizlere huzurlu bir tatil yaptırmaya devam etmekteyiz.
Yapmanız gereken sadece iletişime geçmenizdir. Selamlar.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=34400" border="0" alt="Kurumsal Turizm Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Altınada Tours tatil seçimlerinizde ucuz tatil, ucuz tatil köyleri, ucuz tatil otelleri, erken rezervasyon tatil köyleri sunmaktadır. Ucuz otel, ucuz tatil köyü, ucuz turlar,ekonomik oteller yani en ucuz tatil imkanı sadece bu sitede yer almaktadır.
Anahtar Kelimeler: ucuz tatil, ucuz tatil köyleri, ucuz tatil otelleri, ekonomik gezi, ekonomik seyahat, ekonomik tur, Ucuz otel, ucuz tatil köyü, ucuz turlar, ekonomik oteller

GOLDEN İSLE TOURS Firma Yetkili Girişi Giriş