Organizasyon Şirketleri

Sektör : Fuar ve Organizasyon Firmaları : Organizasyon Firmaları

Firma Ünvanı :
Sa Organizasyon ltd.şti.
Açıklama :
SA ORGANİZASYON LTD. ŞTİ. KİMDİR ve HİZMET ÇATISI




Firmamız , 1997 Ocak ayında Akdeniz ‘ in incisi Antalya’da kurulmuştur.

Ana faaliyet konusu organizasyon olarak başlayan firmamızın ürün yelpazesi çeşitliliği ile hem lojistik alt yapısını genişletmiş , hem de işlem hacmini büyütmeye devam etmiştir.

Lokomotif olarak organizasyon ve çeşitliliği ile ilgili olarak, yenilikçi ve ileriye dönük bir fiziki görünüm ortaya atmaktadır.


Şirket yapısı Oğuz KOYUNSEV ’in liderliğinde yönetim kurulu olarak ekstra personeller dahil olmak kaydı ile 45-50 kişilik bir çalışan mensubu bulunmaktadır.


Yenilikçi ve araştırmacı bir profile sahip olan SA Organizasyon Ltd. Şti. Ege bölgesinde , İngiltere’den ülkemizi ziyaret eden misafirler için çeşitli düğün seramoni ve ziyafetlerini organize ederek uluslar arası geleneklere de vakıf bir bilgi donanımı bünyesine kavuşturmuştur.

Sa Organizasyon , Akdeniz bölgesi nin dışında EGE, Marmara, İç Anadolu bölgelerine ve gelen firmalarında taleplerine cevap vermektedir.

Bölgesel kongrelerde de görev alan Sa Organizasyon, eş zamanda Alanya merkezinde bulunan ayrı iki kompleks tesisin salon 6 adet salon işletme ortaklığı ile misafirlere, yiyecek ve içecek hizmetleri, kokteyl tanıtım hizmetleri, düğün organizasyonları, nişan organizasyonları, kına organizasyonları, konser organizasyonları ve benzeri aktivasyonlar sunmakla kalmayıp misafirlerine inanılmaz geceler yaşatmaktadır.

Aynı potansiyel donanım ve lojistikle birlikte 2000 kişilik ve benzeri operasyonlar için out side catering, kır düğünü, banquet, şirket yemekleri, firma personel yemekleri sunmaktadır.


Kurumsal kimliği, başarılı ekibi ve kaliteli ekipmanları ile sizlere çıtası üst düzey organizasyonlar sunmaya devam ederken, mutluluğunuzu paylaşmaktan gurur duyar.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=34354" border="0" alt="Kurumsal Organizasyon Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Sa Organizasyon ltd.şti. firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Sa, Organizasyon, ltd.şti.

Sa Organizasyon ltd.şti. Firma Yetkili Girişi Giriş