Elektrik-Elektronik Şirketleri

Sektör : Elektrik ve Elektronik Sanayi Firmaları : Elektrik-Elektronik Firmaları

Firma Ünvanı :
Güçlü İndüksiyon Sistemleri
Açıklama :
Güçlü İndüksiyonnun temelleri gelecekte yüksek teklolojili indüksiyon ısıtma sistemleri üreten bir kurum olması düşünce ve ideali ile 1981 yılında atılmıştır. İlk olarak bir bobinaj atölyesi olarak çalışmalarına başlayan işletmemiz 1990 yılına kadar bu alanda çalışmalarına devam etmiş ve sargılı elemanlar konusunda büyük bir deneyime ulaşmıştır. Çalışmalarını bu tarihten sonra indüksiyon ısıtma tekniği üzerine Ar-Ge çalışmalarına kaydıran Güçlü İndüksiyon ilk ürününü 2000 yıl sonunda ortaya çıkarmıştır.

Bugün gelinen konum itibariyle Ar-Ge çalışmalarının büyük bölümünü tamamlamış, değişik makine yapılarına göre ortayaçıkarmış olduğu konseptlerini üretebilir bir hale gelmiştir. Kuruluşun ülkemizin değişik bölgelerinde dövme, ısıtma şekilleme, sertleşme ve kaynak yapma amaçlı pek çok indüksiyon ısıtm a sistemi hem elektronik hem de mekanik olarak tasarlanmış olup hali hazırda faal olarak kullanılmaktadır.

2004 yılında Tübitak tarafından yüzey sertleştirme konulu bir projesi destekleme kapsamına alınmış olup, 2006-Nisan ayında başarı ile sonuçlanmıştır.

Firmamız Kenan Evren Sanayi Sitesinde(Manisa), bitişik iki iş yerinin kapsadiği bir yerleşimde çalışmalarına devam etmektedir.

Kurulumuz Ar-Ge konusunda Dokuz Eylül Üniversitesi Elektronik Bölümü ile Celal Bayar Üniversitesi Metalurji Bölümlerinden destek ve danışmanlık alabilmektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=34282" border="0" alt="Kurumsal Elektrik-Elektronik Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Güçlü İndüksiyon Sistemleri firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Güçlü, İndüksiyon, Sistemleri

Güçlü İndüksiyon Sistemleri Firma Yetkili Girişi Giriş