Makine Sanayi Şirketleri

Sektör : Makine Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
Artı Makine
Açıklama :
2009 yılında istanbulda faaliyete başlayan ARTI Makina özellikle uzmanlığımız olan plakalı ısı eşanjörlerinde imalat, satış, montaj, bakım ve her marka eşanjör için yedek parça conta ve plaka hizmeti vermektedir.

Her marka plakalı eşanjör için temin ettiğimiz ürünler hijyenik Türk Gıda Kodeksine ve (FDA) U. S. A Food and Drug Administration onaylı, sertifikalı Avrupa menşeili ürünlerdir.

Ekibimiz Gıda, Enerji, Denizcilik, İnşaat/HVAC, Şeker, Kağıt, Kimya ve Ağır Endüstri sektörlerine satış, servis ve yedek parça hizmeti sunmaktadır.

Artı makine için servis, en küçük yedek parçayı sağlamaktan yaşam boyu performans ortağı olmaya kadar her şeyi bir bütün olarak düşünen bir gruptur.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=33467" border="0" alt="Kurumsal Makine Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Artı Makina / Ä°stanbul
Anahtar Kelimeler: eşanjör, conta, plakalı eşanjör, esanjor, esanjor contası, plakaliesanjor, artı makine, plaka, paslanmaz plaka, ısı transferi, heat, heat exchanger, plate, plate heat exchanger, tubüler eşanjör, servis, bakım, nbr conta, viton, her marka eşanjör, alfa laval, gea, schmidt, istanbul, lehimli, lehimli eşanjör, kaynaklı eşanjör, pompa, fittings, vana, kelebek vana, boyler, frame, paslanmaz frame, shell and tube, boru, ısı değiştirici, arasta

Artı Makine Firma Yetkili Girişi Giriş