Spor Sektörü Şirketleri

Sektör : Spor Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
Platin Bilardo
Açıklama :
1956' DAN GÜNÜMÜZE PLATİN BİLARDO
1956 yılında başlayan bu başarı öyküsünün kurucusu olan Platin Doğan, hayata marangoz çıraklığıyla başlar. Kalfalık döneminde bilardoya merak sarar ve böylelikle bilardo oyunculuğuna ilk adımını atar. Usta oyuncularla yapmış olduğu maçlar sayesinde, bilardo sporu konusundaki tecrübesi artar ve üstün başarılar elde eder. Bilardo bilgisinin ve oyun tecrübesinin artması ile birlikte Avrupa masalar da dahil olmak üzere hiçbir masada istediği performansı elde edemez. Bu olay, Platin Doğan'ın kendi bilardo masasını kendi üretme kararını almasına sebep olur .

Usta bir bilardocunun ancak kaliteli ve hassas bir masada yetişeceğine inanan Platin Doğan, ilk yapmış olduğu bilardo masasıyla beraber farketmeden de olsa hayatının akışını tamamen değiştirmiştir. Kendisine yaptığı ilk bilardo masasından sonra gelen talepler doğrultusunda, bilardo masası yapmak mesleği haline gelmiş ve tümüyle bilardo masası imalatına yoğunlaşmıştır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=33370" border="0" alt="Kurumsal Spor Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Platin Bilardo Firma ve Ürün Tanıtımları. Bilardo Masaları, Bilardo Masaları fiyatları. Platin Bilardo
Anahtar Kelimeler: platin bilardo, bilardo masaları , bilardo masaları fiyatları, bilardo masası

Platin Bilardo Firma Yetkili Girişi Giriş