Metal Sektörü Şirketleri

Sektör : Maden ve Metal Sektörü Firmaları : Metal Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
DÖNMEZ VARİL GERİ DÖNÜŞÜM
Açıklama :
Sektördeki ilk firmalardan biri olan Dönmez Varil Geri Dönüşüm San. ve Tic. Ltd. Şti 1969 yılında Bahattin DÖNMEZ tarafından İzmir -Yenişehir’de kurulmuştur. Geçen zaman içinde kalite bilinci oluşmuş, geri kazanılan varillerin tamamı kalite kontrolden geçirilmiştir.

Variller fabrikalardan alınıp daha sonra geri kazanılan variller sanayicimize tekrar kendi araçlarımızla teslim edilmeye başlanılmıştır.

1987 yılında 4000 m² alana sahip Pınarbaşı depomuz hizmete açılmıştır. Toptan anlamında Türkiye’nin ilk geri kazanılmış IBC satıcısıdır. (1989)

1989 yılında ürün grubumuza IBC Depo dahil olmuş ve Türkiye’de ilk geri kazanılmış IBC Depo tedarikçisi olarak bu sektörde yer almıştır.

Ege Bölgesindeki sanayinin gelişmesi, işlerin yoğunlaşmasına yol açmış ve bu sebeple 1998 yılında Işıkkent (2500m²), 2004 yılında Kemalpaşa (5000m²) tesisleri devreye girmiştir.

2005 yılından beri ülkemizin her köşesine T. C. Çevre ve Orman Bakanlığı’ndan almış olduğu lisansla çalışmaktadır. 1998 yılında 2500m²’lik alana sahip Işıkkent depomuz, 2004 yılında ise 5000 m²’lik alana sahip Kemalpaşa depomuz hizmete açılmıştır.

2005 yılından itibaren Türkiye’nin her köşesine hizmet verilmeye başlanılmıştır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=33173" border="0" alt="Kurumsal Metal Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: DÖNMEZ VARİL GERİ DÖNÜŞÜM firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: DÖNMEZ, VARİL, GERİ, DÖNÜŞÜM

DÖNMEZ VARİL GERİ DÖNÜŞÜM Firma Yetkili Girişi Giriş