Kişisel Gelişim Kursları Şirketleri

Sektör : Eğitim Kurumları Firmaları : Kişisel Gelişim Kursları Firmaları

Firma Ünvanı :
Online Sertifika Kişisel Gelişim Eğitimleri
Açıklama :
Kısaca hatırlatmak gerekirse bu eğitim modüllerinin amacı tüm dünyada eğitimciler ve insan kaynakları uzmanları tarafından sıklıkla kullanılan bu araçlar hakkında fikir sahibi olmanızı sağlayacak giriş niteliğinde bilgiler sunmaktır. Bu eğitim modülleri size profesyonel düzeyde bilgi vermeyebilir. Belirtildiği üzere yalnızca Kişisel Gelişim ve İnsan Kaynakları hakkında belirli bir düzeyde fikir sahibi olmanız için hazırlanmıştır.

Bu eğitim modüllerinin fiyatlandırılması; günümüzde oldukça rağbet gören bu eğitimlerin farklı çevrelerde suistimal edilerek çok yüksek fiyatlarla katılımcılara ulaştırılmasına karşın bir sosyal sorumluluk bilinciyle belirlenmiştir.

Alacağınız bu eğitim modüllerinden elde edilecek gelir; tüzükte belirtilen dernek faaliyetlerimiz kapsamında bu eğitimlerin daha etik, doğru ve en uygun maliyetlerle tüm Kişisel Gelişim ilgililerine ve katılımcılarına ulaştırılması amacıyla kullanılmaktadır.

Ayrıca eğitim sonunda Dernek Tüzük madde ‘’26-Yüksek standartları yakalama amacıyla “Kişisel Gelişim ve Değişim Derneği” olarak sertifikalandırma yapabilir. ’’ uyarınca verilen sertifikalar yasal dayanağı bulunduğu ve geçerliği olduğu için genellikle iş başvurularında ve diğer alanlarda CV’sini güçlendirmek isteyen katılımcılar için tercih edilmektedir. Sertifikalar ‘’Kişisel Gelişim ve Değişim Derneği’’ markası ve logosu ile, eğitimi hazırlayan eğitmenin imzası ve Kigeder Yönetim Kurulu Başkanının resmi mührü ve imzası ile verilmektedir. Bu da sertifikanın geçerliğini ve güvenirliğini arttırmaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=32650" border="0" alt="Kurumsal Kişisel Gelişim Kursları Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Online Sertifika Kişisel Gelişim Eğitimleri firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Online, Sertifika, Kişisel, Gelişim, Eğitimleri

Online Sertifika Kişisel Gelişim Eğitimleri Firma Yetkili Girişi Giriş