Kişisel Gelişim Kursları Şirketleri

Sektör : Eğitim Kurumları Firmaları : Kişisel Gelişim Kursları Firmaları

Firma Ünvanı :
Kişisel Gelişim ve Değişim Derneği - Kigeder
Açıklama :
Genç, dinamik, yenilikçi ve yaratıcı Kigeder üyelerinin ilk hedefi, Kişisel Gelişimin sihirli yolculuğundaki katılımcılarımızın beklentilerini karşılamak ve en üst düzeyde memnuniyetleri için hizmet sunmaktır. Kigeder bu hizmetleri, insanların daha kaliteli iş ve özel yaşantıları olması misyonu ile yürütmektedir. Şimdi bu kariyer görevini, şubeler, temsilcilikler ve çözüm ortaklığı ağıyla Türkiye’deki diğer eğitimcilerle paylaşarak daha da geniş alanlara yaymak istemektedir.
Çözüm ortaklığıyla ve şubelerle bu eğitimleri tüm Türkiye’de uzmanlar, kurumlar & eğitimciler ve bu eğitimlere ilgisi olan tüm bireyler vasıtasıyla yayma amacındayız. Gün geçtikçe gelişmekte olan Kigeder ailesinin açılmış yada açılmakta olan il ve ilçelerdeki üye siteleri aracılığıyla; siz de bu ailenin bir parçası olarak çözüm ortağımız olabilirsiniz.
Sertifika Eğitimlerimizi Türkiye'de Kişisel Gelişimin ve İnsan Kaynakları’nın Her Alanında Eğitimler Düzenleyen Ve Nlp ve diğer alanlarda Eğitmenler Yetiştirebilen Türkiye'nin En Büyük Kuruluşlarından olan KIGEDER güvencesinde IPDACT onaylı olarak ve uluslararası geçerlilikte veriyoruz.
Verilen sertifikalar; 4721 sayılı Türk Medeni Kanunu ve 5253 Sayılı Dernekler Kanunu'nun ilgili maddeleri, Kişisel Gelişim ve Değişim Derneği Tüzüğü 25. Maddesi ; ‘’Ülkemizde alanında “Kişisel Gelişim Uzmanı” yetiştirilmesini sağlamak amacıyla uzmanlık standartları kapsamında Kişisel Gelişim Eğitimlerini organize eder. Yapılmakta olan eğitimlerin standartlara uygun olup olmadığını kontrol edebilir. ‘’ ve 26. Madde: ‘’Yüksek standartları yakalama amacıyla “Kişisel Gelişim ve Değişim Derneği” olarak sertifikalandırma yapabilir. ‘’ kararları uyarınca, bu bağlamda bir eksikliği kapatmak üzere planlanan eğitimler Kigeder tarafından sertifikalandırılmakta ve yasal olarak bu bağlamda önemli bir boşluğu doldurmaktadır.

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=32649" border="0" alt="Kurumsal Kişisel Gelişim Kursları Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Kişisel Gelişim ve Değişim Derneği Resmi Web Sitesi
Anahtar Kelimeler: Kişiselgelişim, psikoloji, nlp, beden dili, hızlıokuma, hafıza, hikaye, insanisterse, ekonomi, insan kaynakları, başarı, nlp, kigem, Ruh Sağlığı, e-kitap, Kişiselgelişim, psikoloji, Kişisel Gelişim, eğlenceli videolar, eğlenceli ve yetenek geliştiren oyunlar, beceri zeka geliştiren bedava flash oyunlar, insan kaynakları eğitimleri, sohbet, arkadaşlık, eğitim, seminer, kişisel gelişim ve değişim ve değişim derneği, kigeder, muhammet burak olgun, e-kisiselgelisim. net, e-insankaynak

Kişisel Gelişim ve Değişim Derneği - Kigeder Firma Yetkili Girişi Giriş