Hizmet Sektörü Şirketleri

Sektör : Hizmet Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
izmir dedektiflik ltd. şti.
Açıklama :
Gelişen dünyamızda insanların Her geçen gün artan istek ve arzularını karşılamak için yeni meslek dalları oluşmaktadır. Bu meslek dallarından bir tanesi de özel dedektiflik firmalarıdır. Avrupa da ve dünyanın gelişmiş ülkelerinde yaygın olan dedektiflik firmaları son yıllarda ülkemizde de sayıları her geçen gün artarak çoğalmaktadır.
Avrupa ve gelişmiş dünya ülkelerinde özel dedektiflik büroları vatandaşlarının istekleri doğrultusunda yasaları çiğnemeden kişilere ve kurumlara çeşitli özel hizmetler vermektedir.
Ülkemizde özel dedektiflik mesleği 1990 lı yıllarda başlamasına rağmen çok hızlı ilerleyerek 2000 li yıllarda sektör haline gelmiştir. İZMİR DEDEKTİFLİK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. de bu sektörün içinde yerini üst sıralarda almıştır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=32524" border="0" alt="Kurumsal Hizmet Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: özel dedektiflik bürosu
Anahtar Kelimeler: dedektif, dedektiflik, özel dedektif, özeldedektif, özel dedektiflik, araştırma, araştırmacı, izmir dedektif, dedektif İzmir, özel İzmir dedektiflik, bilal kartal, türk dedektif, takip, özel takip, gizli takip, özel gizli takip, aldatma, aldatma avukat, kurumsal özel dedektiflik, kurumsal dedektiflik, kurumsal özel dedektif, ankara dedektif, Ankara dedektiflik, ankarada dedektiflik, ankarada özel dedektif, izmir dedektif, izmir dedektiflik, izmirde

izmir dedektiflik ltd. şti. Firma Yetkili Girişi Giriş