Makine Sanayi Şirketleri

Sektör : Makine Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
TEKTAŞ LTD.ŞTİ
Açıklama :
Makine imalatı ve yalıtım üzerine kazanmış olduğu tecrübe ve teknik bilgileri Abramac markası adı altında birleştiren firma yetkilileri, teknoloji ve kalite standartlarını yakından takip ederek, isminden söz ettirmeyi kısa sürede başarmıştır.

Abramac, bünyesindeki mühendis ve teknik personelleri ile istenilen tüm projelere rahatlıkla cevap verebilmekte ve Ar-Ge konusunda yapılan çalışmalardan kısa sürede olumlu sonuçlar alabilmektedir.

Makine imalatı, yalıtım malzemeleri, endüstriyel elektrik çözümleri konularında güçlü bir ekibe sahip olan Abramac, ihtiyaç duyulan işlerde müşterilerine komple çözümleri sorunsuz ve hızlı bir şekilde üretebilmektedir.

Abramac Ltd. 2010'lu yıllarda Makine ve Yalıtım ihracatı konusunda daha da büyümek için çalışmalarına emin adımlarla devam etmektedir.

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=32233" border="0" alt="Kurumsal Makine Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Abramac ltd. hakkindaki bilgilere ulasabilirsiniz
Anahtar Kelimeler: Dilimleme Makinasi, Dilimleme makinesi, Cutting Machines, Roll printing machine, Roll cutting machine, Package machine, Paketleme makinesi, Hand flex machine, El fleks makinesi, El flex, Inter Abrasive, Zimpara üretimi, Reçine, Yalitim malzemeleri, Isi yalitimi, Zemin izolasyonu, Firin izolasyonu, Çati kaplama, Yangin kapisi, Tas yünü, Fire door, Insulation equipments, Panel Coating, Coating material, Energy disposition, Ground insulation, Spor

TEKTAŞ LTD.ŞTİ Firma Yetkili Girişi Giriş