Diğer Sektörler Şirketleri

Sektör : Diğer Sektörler Firmaları

Firma Ünvanı :
Özer Kiremit Toprak ve Gıda A.Ş.
Açıklama :
30. 12. 1977 yılında Kütahya’da temelleri atılan ve Özer Toprak Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret A. Ş unvanı altında yaşantısını sürdüren Özer Kiremit; günümüzde kiremit sektörünün Türkiye’de önde gelen seçkin firmalarında ilk sıralarda yer almaktadır.

Üretmekte olduğu pişmiş kilden mamul çatı kiremitleri ile kiremit sektöründe yasal ve piyasa standartlarının çok üstünde üretim yapma isteğimiz ile bu yönde yapılan araştırma ve çalışmalarımız Özer Kiremit Markasının kalitesinin temelini oluşturmaktadır. Özer Kiremit olarak öncelikli hedefimiz ürünlerin müşteriye ulaştırılması ve ürünün kullanımı süresince, her an müşterisinin memnuniyetini sağlamaktır.

Özer Kiremit olarak müşteri isteklerini en iyi şekilde karşılamak ve sürekli olarak kendini geliştirmek Özer Kiremit yönetiminin temel hedefidir. ISO - 9000 kalite güvence sertifikasına ve CE Belgesi’ne sahip Özer Kiremit mamülleri, yurt çapında geniş bayi ağı ile müşterilerine ulaştırılmaktadır. Satış öncesi hizmetleri yanında, satış sonrasında bir ömür boyu süren servisi ve garantisi, Özer Kiremit güvencesini ve ayrıcalığını müşterilerine yaşatmaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=31881" border="0" alt="Kurumsal Diğer Sektörler Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Kiremit,Özer Kiremit,Kiremıt,KÄ°REMÄ°T,KIREMIT,kıremıt
Anahtar Kelimeler: Kiremit, Özer Kiremit, Kiremıt, KİREMİT, KIREMIT, kıremıt

Özer Kiremit Toprak ve Gıda A.Ş. Firma Yetkili Girişi Giriş