Ahşap Malzeme İmalatı Şirketleri

Sektör : Ormancılık ve Yan Ürünleri Firmaları : Ahşap Malzeme İmalatı Firmaları

Firma Ünvanı :
LİDER MOBİLYA
Açıklama :
LİDER MOBİLYA 1996 yılında şehir merkezindeki mobilya dükkanında hizmete başlayan LİDER Mobilya yaptığı mobilyaları halkın beğenisine sunmuştur. Çalışmalarını bügüne kadar sürdüren LİDER Mobilya kalite ve güvenliliği ön palanda tutmuştur. LİDER Mobilya1999 yılında gelişmiş alt yapısıyla Baksan sanayi bölgesine taşınmıştır.
Mobilya sektörünün önder kuruluşu olan LİDER Mobilya, Bursa yolu Eskişehir baksan sanayi sitesinde bulunan fabrikasında 1999 yılından beri LİDER Mobilya markası ile Yüklük dolapları Mutfak dolapları Yatak odası Yemek odası Genç odası üretmektedir ve her türlü dekarasyon yapmaktadır. Ayrıca Yatakta ve Bazada Mekan bayisi olarak hizmet vermektedir
LİDER Mobilya 50. m2 açık ve 400. m2 kapalı alan üzerinde , yonga levha ve dünyanın önde gelen firmalarından seçilen malzemeler kullanarak hijyenik , ergonomik , fonksiyonel Yüklük dolapları Mutfak dolapları Yatak odası Yemek odası Genç odası üretimi yapmaktadır. Satışlarımız Toptan olup Parakende satışlarımızda shoowrom'da hizmet vermektedir.
LİDER Mobilya ürünleri fonksiyonellik, estetik ve akıllı çözümlerin bir arada sunulduğu modüler sistemlerle, kullanıcı gereksinimlerine ve bütçesine en uygun hizmeti vermektedir.
KALİTE VE ZERAFETİ BİR ARADA GÖRMEK İSTİYORSANIZ. . . . . . . . . . . . . . . . . LİDER MOBİLYA


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=31688" border="0" alt="Kurumsal Ahşap Malzeme İmalatı Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: ESKİŞEHİR MOBİLYA Yatak Odası, Yemek Odası,Genç Odası, Mutfak, Yüklük,Fortmanto,Banyo Dolapları Yapılır & Müsteri Var Olma Nedenimizdir.
Anahtar Kelimeler: eskişehir mobilya, yatak odası, yemek odası, eskişehir, mutfak, yüklük, fortmanto, mobilya, lider,

LİDER MOBİLYA Firma Yetkili Girişi Giriş