Kesintisiz Güç Kaynakları Şirketleri

Sektör : Elektrik ve Elektronik Sanayi Firmaları : Kesintisiz Güç Kaynakları Firmaları

Firma Ünvanı :
SARIHAN ARTI ENERJİ SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.
Açıklama :
BİZ KİMİZ

SARIHAN ARTI ENERJİ Firması Güç Elektroniği , Yenilenebilir Enerji Kaynakları, Elektrik Enerjisi sistemlerinin satışı, projelendirilmesi, aplikasyonu, mühendislik ve taahhüt hizmetleri konusunda faaliyette bulunmak üzere Ocak/2009 tarihinde kurulmuştur.

SARIHAN ARTI ENERJİ, en küçük yüklerden çok büyük yük değerlerine kadar ihtiyaç duyan tüm sektörlere, geniş ürün yelpazesi ve tecrübeli personeli ile gerek ürün tedariki ve gerekse teknik servis desteği ile 7 gün, 24 saat hizmet vermektedir. Hizmet kalitesinden taviz vermeyen ve koşulsuz müşteri memnuniyetini ilke edinen SARIHAN ARTI ENERJİ siz değerli müşterilerine, anahtar teslim projeler için yerinde keşif çalışmaları yaparak, tesisat alt yapı hizmetleri , güç ve ürün tespiti ile doğru çözümler sunmaktır.

ANA FİRMAMIZ TUNÇMATİK Elektrik Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, GÜÇ ELEKTRONİĞİ sektörünün tartışmasız lideri konumundadır.

Tunçmatik 1969 yılında Türkiye’de elektrik/elektronik konusunda yerli üretim yapmak amacı ile kuruldu.

1980’lerde ülkede artan enerji sıkıntısı Tunçmatik’i jeneratör üretimine yöneltti. 1981 yılında ilk alternatörü üreten Tunçmatik, aynı yıl içinde döner motorlu elektrik makinelerinin bir türevi olan doğru akım motorunu Türkiye’de ilk defa üretti.

80’lerin ortalarından itibaren Tunçmatik kapılarını yurtdışına açtı ve dünya pazarında söz sahibi olan birçok kuruluşun Türkiye, Ortadoğu ve Rusya pazarında dağıtıcılığını ve temsilciliğini üstlendi.

Ana konusu “güç elektroniği” olan günümüz Tunçmatik’i başta kesintisiz güç kaynakları olmak üzere çok geniş bir ürün yelpazesi ile pazara hizmet vermektedir. Türkiye pazarında UPS konusunda öncü ve pazarı belirleyici firmalardan olan Tunçmatik, pazardaki konumunu Avrupa’nın önde gelen üreticilerinden SİEL ile yapmış olduğu anlaşma ile daha ileri taşıyarak ürün yelpazesini 300 VA’den 8000 kVA gücüne kadar genişletmiştir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=31652" border="0" alt="Kurumsal Kesintisiz Güç Kaynakları Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Sarıhan Artı Enerji
Anahtar Kelimeler: sarıhan, artı, enerji

SARIHAN ARTI ENERJİ SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. Firma Yetkili Girişi Giriş