İnşaat Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları

Firma Ünvanı :
Sena İnşaat
Açıklama :
Sena İnşaat
Sena İnşaat, duyarlılık ve sorumluluk bilinciyle en kaliteli hizmeti sunmayı ilke edinmiştir. Sena İnşaat, son3 yılda inşaat sektöründe kazandığı tecrübe ile geliştirip uyguladığı yönetim ve çalışma anlayışıyla mutlak müşteri memnuniyeti kazanmayı ilke edinmiştir. Şirketimiz çalışma faaliyetlerinin her alanında ve her döneminde değişim, verimlilik, müşteri odaklılık gibi değerleri Şirket Kültürü olarak benimsemiştir. Başarısının sırrının bu değerleri yönetmekten geçtiğini bilerek hizmetlerine devam etmektedir.
Sena İnşaat, müşteri odaklı üretim ve pazarlama anlayışını ön plana çıkarmış olup zamanında ve kaliteli üretim anlayışı ile başladığı Makinalı Şap, Hazır Şap, Hazır Beton ve ince inşaat işleri (Fayans, Seramik, Mermer, Alçı sıva, K. sıva, Cephe kaplama, İç ve Dış cephe boya, Badana, Çevre düzenlemesi)gibi alt taşeronluk uygulamalarında, stratejilerini bu hedef doğrultusunda belirlemiştir. İnşaat sektörünün yaşam kalitesini artıracak mekânlarını sunan Sena İnşaat Şirketinde projelerin imzalanan sözleşmelere yasal düzenlemelere ve müşteri isteklerine uygun şekilde yürütülüp belirlenen süre içinde teslim edilmesi esastır. 2008 yılı Ocak ayı itibariyle, kaliteli hizmet anlayışını çağdaş ilkeler ışığında sürdüren Sena İnşaat, İstanbul daki merkezi ve Eskişehir ve Erzurum’daki şubeleri ile hizmetlerine devam etmektedir.
İnşaat sektöründeki değişim ve gelişmeler doğrultusunda, hizmet kalitemizi arttırmak için, sürekli gelişme göstererek, günümüz rekabet koşulları içinde müşteri portföyümüzü genişletmek hedefimizdir.
Amacımız, taleplerinizi karşılamak üzere size özel teklifimizi sunarak, ihtiyaç duyduğunuz konularda yapısal çözümler üretmektir.
Biz geleceğin yeni hedeflerini birlikte güvenle karşılamayı taahhüt ediyoruz. 05356178602


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=31007" border="0" alt="Kurumsal İnşaat Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Sena İnşaat firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Sena, İnşaat

Sena İnşaat Firma Yetkili Girişi Giriş