Ambalaj ve Yan Sanayi Şirketleri

Sektör : Ambalaj ve Yan Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
ÖZ AMBALAJ
Açıklama :
ÖZ AMBALAJ 1987 yılında Tekstil Firmalarının PVC ( ASETAT ) şeffaf kutu talebi üzerine üretime başlamıştır. Zamanla teknolojiden faydalanarak üretim kapasitesini arttırmış ve bugünkü üretim şekline geçmiştir.
Öz Ambalaj artan üretim hacmine ve uluslar arası standartlara göre alanında uzmanlaşmıştır. Müşterilerinin ihtiyacına göre her tip kutu dizaynı ve üretimi yapılmaktadır. Kutu maket makinelerimiz sayesinde sipariş örnekleri üç gün içerisinde baskısız olarak hazırlanıp müşteriye sunulmakta, onay alındıktan sonra bir hafta içerisinde seri üretime geçilmektedir.
Öz Ambalaj Üstün kaliteli, anti-statik ( toz tutmayan )ve kırılmaya karşı dayanıklı PVC’den baskılı – baskısız silindir, prizmatik, fantezi, katlamalı ambalaj kutuları ve vakum ambalaj üretmektedir. Ürünlerimiz gıda, tekstil, kozmetik, oyuncak, kırtasiye, otomotiv, hediyelik eşya ve ambalaj gerektiren diğer tüm sektörlerde güvenle kullanılmaktadır.
Öz Ambalaj bünyesindeki AR-GE departmanının her tip ambalaj kutusu dizaynı yapabilecek terknolojiye sahip olup günün şartlarına göre geniş ve yenilikci bir ürün yelpazesi sunmaktadır.
Öz Ambalaj kullanılan materyallerin tamamı gıda ambalajına uygun hijyenik ortamda üretilmektedir.
Öz Ambalaj kaliteli üretim için istenilen ürün çeşitlerinde her zaman sorunsuz ve eşzamanlı üretim yapmakta bunun için uygun hammaddeyi sürekli bir kalite kontrol süreci ile hatasız ve sorunsuz üretim aşamalarına sokarak kaliteyi sağlamaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=30739" border="0" alt="Kurumsal Ambalaj ve Yan Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: ÖZ AMBALAJ firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: ÖZ, AMBALAJ

ÖZ AMBALAJ Firma Yetkili Girişi Giriş