Ulaşım ve Taşımacılık Şirketleri

Sektör : Ulaşım ve Taşımacılık Firmaları

Firma Ünvanı :
Gönül Oto Kurtarma
Açıklama :
10. 04. 1977 yılında kurulmuş olan Gönül Oto Kurtarma, profesyonelliği ve dürüstlüğü ile 30. hizmet yılını doldurmanın haklı gururunu yaşıyor. Siz müşterilerimiz ve ekip arkadaşlarımızın güveni ve desteği ile sektörde her geçen gün büyüyen Gönül Oto Kurtarma Ankara ve Bodrum şubeleri ile araçlarınızın vaktinde, güvenle ve hasarsız olarak taşınması için bugüne kadar göstermiş olduğu özen ve ihtimamın devamını sağlamaktan mutluluk duymaktadır.

•Türkiye ye platform çekiciliğini getiren ve ilk uygulayan Gönül Oto kurtarma çekici-kurtarıcı alanında öncü firmaların başında gelmektedir.

•5 adet çift katlı, 3 adet platform, 1 adet ahtapot ve 1 adet paletli kurtarıcı, transferlerde kullanılmak üzere 1 adet peugeot j9 premier minibüs, wv caddy ve otoparkımız ile şehir içi ve şehirler arası 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vermektedir.

•Ayrıca; çözüm ortaklarımızla birlikte, konaklama, vinç, ambulans, bilet tahsisi, gümrük işlemleri, rent a car vs. ihtiyaca uygun gerçek ve kesin çözümler sunmaktadır.

•Taşıdığımız araçlar ile araçlarımızın tümü taşıma kosu ile güvence altındadır.

•Araçlarımızda , taşıt takip sistemi mevcuttur. Bu sayede olay yerine en yakın araç tespit edilerek yönlendirme yapılmakta, böylece müşteri memnuniyeti ön plana çıkartılmaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=30638" border="0" alt="Kurumsal Ulaşım ve Taşımacılık Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Gönül Oto Kurtarma firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Gönül, Oto, Kurtarma

Gönül Oto Kurtarma Firma Yetkili Girişi Giriş