Gıda Sektörü Şirketleri

Sektör : Gıda Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
ANKARA ÖZGÜN GIDA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
Açıklama :
Şirketimiz; ANKARA ÖZGÜN GIDA KİMYA İMALAT TURİZM İNŞAAT TAAHHÜT EĞİTİM VE DANIŞMANLIK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. unvanı ile “kalite ve güven” prensipleri üzerine kurulmuş bir firmadır. Firmamızın faaliyet alanı gıda imalatı olup, kendi markamız olan “ZAHİR” markası ile bal, reçel, pekmez, helva ve sos gruplarının üretiminde hizmet vermekteyiz.

Firmamızın kısa vadede en önemli hedefi; iç pazarda oluşturulan bayi ağı ile ulaştığımız tüketicilere, “ZAHİR” markası ile ürettiğimiz ürünlerin kalitesini ve güvenilirliğini kanıtlamak ve müşterilerimizin taleplerini en iyi şekilde karşılamaktır.
Uzun vadede ise hedefimiz; iç piyasada edindiğimiz deneyim, bilgi birikimi ve müşteri memnuniyetini başta Avrupa, Orta Anadolu Ülkeleri ve Türk Cumhuriyetleri olmak üzere ihracata yönelterek dış pazarda aranılan markalar arasında yer almaktır.
ANKARA ÖZGÜN GIDA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. “kalite ve güven” değerleri üzerine kurduğu vizyon ve misyonu ile hizmet gücünü en üst düzeylere çıkarma bilinci içerisindedir. Bu bağlamda; firmamız tüketicilerine sağlıklı ürünler sunabilmek gayesiyle güvenli, kaliteli ve sınırsız hizmet anlayışı içerisinde emin adımlarla ilerlemektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=30347" border="0" alt="Kurumsal Gıda Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: ANKARA ÖZGÜN GIDA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Ankara Özgün Gıda, bal, pekmez, ürünlerimiz, keçiboynuzu pekmezi, keçiboynuzu, mevlut gün, sibel gün, özgün gıda, ankara, elmadağ

ANKARA ÖZGÜN GIDA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Firma Yetkili Girişi Giriş