Pompa-Kompresör Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları : Pompa-Kompresör Firmaları

Firma Ünvanı :
EKİN KOMPRESÖR PERS TEKSTİL SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
Açıklama :
Firmamız 1992 yılında Yenibosna-İstanbul’da ULUDAĞ KOMPRESÖR olarak kurulmuş olup pistonlu ve vidalı kompresörlerin satışını ve servisini gerçekleştirmektedir. O yıllarda Komsan Kompresörün satış ve servisliğini yapan firmamız bugün başta LUPAMAT olmak üzere EKOMAK, ERKOM, BOSAN, DALGAKIRAN, YİĞİTSAN gibi firmaların da yetkili satışı ve servisini yapmaktadır. 2000 yılında isim değiştiren firmamız EKİN KOMPRESÖR adıyla bugünkü hizmetine devam etmektedir.
Firmamızı öne çıkaran başlıca özelliklerimiz şunlardır:

7 gün 24 saat kesintisiz servis
Orijinal yedek parça
Arızaya anında müdahale edebilecek teknik servis elemanları
Büyük bir malzeme stoku
İstanbul’un bütün bölgelerine hızlı ulaşım (servis filomuzla)
Arızalara hızlı müdahale yanında yapmış olduğumuz yıllık bakım anlaşmalarıyla sorunsuz çalışan kompresörleriniz uzun yıllar siz değerli müşterilerimize düşük bakım masraflarıyla hizmet edecektir.

Sizin de ailemize katılmanız bizi mutlu edecektir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=29873" border="0" alt="Kurumsal Pompa-Kompresör Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Firmamız 1992 yılında Yenibosna-İstanbul’da ULUDAĞ KOMPRESÖR olarak kurulmuş olup pistonlu ve vidalı kompresörlerin satışını ve servisini gerçekleştirmektedir. O yıllarda Komsan Kompresörün satış ve servisliğini yapan firmamız bugün başta LUPAMAT olmak üzere EKOMAK, ERKOM, BOSAN, DALGAKIRAN, YİĞİTSAN gibi firmaların da yetkili satışı ve servisini yapmaktadır. 2000 yılında isim değiştiren firmamız EKİN KOMPRESÖR adıyla bugünkü hizmetine devam etmektedir.
Anahtar Kelimeler: kompresör, kompresor, komprasor, komprasör, kompresör servisi, servis, kompresör satış, satıs, satis, ikinci el, 2. el, yedek parca, kompresör parça, LUPAMAT, lupamat kompresör, EKOMAK, ekomak kompresör, ecomak, ERKOM, erkom kompresör, ercom kompresör, BOSAN, bosan kompresör, KOMSAN, komsan kompresör, DALGAKIRAN, dalgakıran kompresör, YİĞİTSAN, yiğitsan kompresör, pistonlu hava kompresörleri, lupamat tek kademeli pistonlu hava kompresörü, vidali, vidalı, VIDALI,

EKİN KOMPRESÖR PERS TEKSTİL SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Firma Yetkili Girişi Giriş