Uluslararası Taşımacılık Şirketleri

Sektör : İthalat/ İhracat Firmaları : Uluslararası Taşımacılık Firmaları

Firma Ünvanı :
KAYSERİ ŞAMPİYON EVDEN EVE AVCILAR NAKLİYAT
Açıklama :
Avcılar Evden Eve Nakliyat
1990 yılında temeli Kayseri'de , Muzaffer Aydoğan tarafından atılan şirketimiz ; müşteri memnuniyetini esas alan misyonu ve kaliteli hizmet politikası ile Evden Eve Nakliyat sektöründe adını duyurmaya başlamıştır.
Daha sonraki yıllarda Firma Yönetimine Muzaffer Aydoğan'ın oğlu Fesih Aydoğan geçmiştir, tek araç ile yola çıkan firma şuan bünyesinde 3 araç ve 15 personel bulundurmaktadır.

Önceliğimiz siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti , amacımız ise günümüz şartlarına daima ayak uyduran ve eski taşımacılık anlayışından uzak yenilikçi ve kaliteli bir nakliyat şirketi olarak bu piyasada var olmaktır.

Evden Eve Taşımacılık , Ofis Taşımacılığı , Parça Eşya Taşımacılığı , Depolama Hizmetleri , Askılı Tekstil Taşımacılığı , Piyano Nakliyesi , Fuar ve Stant Malzemeleri Nakliyesi gibi çeşitli alanlarda hizmet vermekte olup işimizi en doğru , en pratik ve en hızlı şekilde özelinize ve tüzelinize hiçbir zarar getirmeden yerine getirmekteyiz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=29656" border="0" alt="Kurumsal Uluslararası Taşımacılık Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Kayseri Avcılar Evden Eve Taşımacılık - Önceliğimiz siz değerli müşterilerimizin memnuniyetidir.
Anahtar Kelimeler: evden eve kayseri, kayseri evden eve nakliyat, kayseri evden eve, kayseri evden eve taşımacılık, kayseri nakliyat, nakliyat kayseri, evden eve taşımacı, evden eve nakliyat, kayseri nakliye, firmaları, kayseri evden eve nakliyat firmaları, ev taşıma, kayseri, kayseri ev taşıma, kayseri nakliyeciler, kayseri, nakliyatcılar, kayseri evden eve taşıma, kayseri, evden eve nakliyat, evden eve taşımacılık, kayseri, evden eve, evdeneve, kayseri taşımacılık,

KAYSERİ ŞAMPİYON EVDEN EVE AVCILAR NAKLİYAT Firma Yetkili Girişi Giriş