Kimya Sanayi Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları : Kimya Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
GNS Kimya San. Tic. Ltd. Şti.
Açıklama :
1996 yılında kurulmuş olan GNS firması; kimya sektöründe ülke olarak söz sahibi olan, İSVEÇ’in HIAB firmasına ait ürünleri ithal derek ülkemiz piyasasında satışını gerçekleştirmiştir. GNS, göstermiş olduğu satış performansı ile kısa sürede HIAB firmasının Türkiye genel mümessilliğini de almıştır.

Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma anlayışı ile Türkiye’de matbaa sektöründe büyük başarılara ulaşılmıştır. Bu başarılarda; çevreye ve insan sağlığına herhangi bir zararlı etkisi bulunmayan, kaliteli hammaddelerden üretilmiş ürünlerin de etkisi oldukça fazladır. Matbaa sektöründe elde edilen başarı ile yetinmeyip portföy yeniliğine gidilerek, 2003 yılı itibarıyla yine HIAB firmasına ait 50 civarında endüstriyel kimyasal portföye eklenmiştir.

Türkiye ve dünya genelinde gelişen piyasa şartları , GNS olarak bizi imalat konusunda çalışmalar yapmaya yönlendirmiştir. Bu çalışmalar neticesinde GNS bu günkü modern ve yüksek kapasiteli üretim tesisine sahip olmuştur. Yapılan bu yatırımlar tamamıyla kendi öz sermayemizle gerçekleştirilmiştir. Tesisimizde bulunan laboratuar ve üretim mühendisleri ile, çevreye duyarlı ürünler konusunda çalışmalar sürekli devam etmektedir. GNS, kısa süre içerisinde ISO 9001:2008 ve ISO 14001:2004 kalite belgelerini de alarak kalitesini belgelendirmiştir.

Günümüz tarihi itibarıyla; matbaa, gemicilik, otomotiv, turizm, sanayi gibi farklı sektörlere hitap eden çok geniş bir ürün çeşidine ulaşılmıştır.

Ürün Gruplarımız;

Genel Hijyen Grubu
Mufak Hijyen Grubu
Çamaşır Hijyen Grubu
Kişisel Hijyen Grubu
Otomotiv Hijyen Grubu
Özel Teknik Grupları


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=29584" border="0" alt="Kurumsal Kimya Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: GNS Kimya San. Tic. Ltd. Şti. firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: GNS, Kimya, San., Tic., Ltd., Şti.

GNS Kimya San. Tic. Ltd. Şti. Firma Yetkili Girişi Giriş