Yapı Sektörü Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
SOYLU İNŞAAT BOYA ISI YALITIM MANTOLAMA İZOLASYON
Açıklama :
Isı yalıtımı binalarda enerji kaybını ve ısı kaybını önlemek için yapılır. Bu sayede enerjiden tasarruf etmiş oluruz. Isı yalıtımı sayesinde kışın soğuk havadan, yazın ise sıcak havadan korunuruz. Her binaya göre çeşitli yalıtım sistemleri mevcuttur. Her binanın farklı yalıtım sistemine ihtiyacı vardır. Yalıtım, binada enerji tasarrufu sağlaması gerekmektedir. Her türlü hava şartlarına uyum sağlaması evimizde konforu yaratmaktadır. Kışın sıcak havanın dışarı çıkmasını, yazın ise serin havanın dışarı çıkmasını önleyerek evimizde rahatlık ve konfor yaratabilir. En üst düzeyde bir konfor elde etmek için yapının her tarafına ısı yalıtımı yaptırmak gerekmektedir.
Isı yalıtımı yapılarda iç ve dış olarak yapılır. Sıvadan önce konulan ısı yalıtım malzemeleri sayesinde evimizde, iş yerlerimizde, okul ve hastane gibi yerlerde konforu yaratmaktadır. Yan cephelere olduğu gibi, tavan ve yere de döşenebilir. Malzemeleri tavana tutturulur ve ya yere de serilebilir. Evimizin dört bir yanına yalıtım yaptırmamız mümkündür. Bu yalıtım malzemelerinin serilmesinde veya tavana tutturulmasında bu malzemeler için kullanılan özel yapıştırıcılar kullanılır.
ISI YALITIM MANTOLAMA BOYA DEKORASYON İŞLERİNİZ 10 TAKSİT YAPTIRMA İMKANI


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=29033" border="0" alt="Kurumsal Yapı Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: SOYLU İNŞAAT BOYA ISI YALITIM MANTOLAMA İZOLASYON firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: SOYLU, İNŞAAT, BOYA, ISI, YALITIM, MANTOLAMA, İZOLASYON

SOYLU İNŞAAT BOYA ISI YALITIM MANTOLAMA İZOLASYON Firma Yetkili Girişi Giriş