Parke Şirketleri

Sektör : Ormancılık ve Yan Ürünleri Firmaları : Parke Firmaları

Firma Ünvanı :
AKÇALAR PARKE
Açıklama :
AKÇALAR 1960' larda bugünkü manada kurulmuş ve o tarihten günümüze kadar üç kuşaktır varlığını sürdürmektedir. AKÇALAR' ın parke işletmesi AKÇALAR AĞAÇ SANAYİ A. Ş. 1996 yılında üretime başlamıştır.

Ürünlerimiz arasında Lamine ve Masif parke , Finger-Joint Panel ve Decking yer almaktadır ayrıca kendi kurutma fırınlarımız ile kullandığımız ahşabın nem oranını minimuma düşürmekteyiz.

Ciddi bir kalite anlayışı ile kendimizi geliştirip, uluslararası ahşap zemin ürünleri pazarında güvenilir bir partner olabilmek ve sizi Akçalar Zemin Market ürünleri ile tanıştırmak bizim için en büyük onur olacaktır. . . .


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=28941" border="0" alt="Kurumsal Parke Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: AKÇALAR 1960 larda bugünkü manada kurulmuş ve o tarihten günümüze kadar üç kuşaktır varlığını sürdürmektedir. AKÇALAR ın parke işletmesi AKÇALAR AĞAÇ SANAYİ A.Ş. 1996 yılında üretime başlamıştır.
Anahtar Kelimeler: akçalar, akcalar, parke, akcalar parke, akçalar parke, zemin market, lamine, laminant, balıkesir, yer döşeme, yer döşemeleri, lamine parke, laminant parke, balikesir, akçalar ağaç sanayi, engineered flooring, laminate flooring, zemin ürünleri, lamparke, decking, süpürgelik.

AKÇALAR PARKE Firma Yetkili Girişi Giriş