Bahçe ve Ev Şirketleri

Sektör : Bahçe ve Ev Firmaları

Firma Ünvanı :
9 Planet Villaları
Açıklama :
9planet Yelki villaları Ce-Sa Grup'un, İzmir Güzelbahçe’de, 9 özel çizgi ötesi villadan oluşan bir yaşam alanı projesidir. Sitemizin mimarı, Karşıyaka Turan’daki Rain restorantı yapan ve İzmir'de kendine özgü tasarımları ile tanınan Hale Balcıoğlu’dur.
Projemizin çizimi bir yıl sürdü, projede 20 dönüm arazinin üzerinde 9 villa yer alınca biz de 9 gezegenden esinlenerek sitemize “9 Planet” adını vermeyi uygun bulduk. Ve her evimize de bir gezegenin ismini verdik. Mars, Venüs, Satürn, Neptün, Plüton, Uranüs, Merkür, Jüpiter, Dünya.
Evlerimiz "3 oda 1 salon" mantığından ziyade, banyolu çalışma ve giyinme bölümü olan yatak odaları, multimedya odası, yemek salonu, galeri boşluklu oturma salonları, ütü+çamaşır odası, fitness+sauna+buhar odaları, makine dairesi, istendiğinde bağımsız girişli hizmetli odaları, misafir yatak odaları şeklinde tasarlanmıştır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=28546" border="0" alt="Kurumsal Bahçe ve Ev Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Dokuz Planet Yelki villaları Ce-Sa Grup un İzmir Güzelbahçe Yelki beldesindeki 9 özel villadan olusan bir projesidir.
Anahtar Kelimeler: Yelki, Villa, Dublex Villa, Lüks Ev, Satılık Lüks Villa, Güzelbahçe, Seferihisar, Bahçeli Lüks Site, Bahçeli Lüks Villa, Dokuz Planet

9 Planet Villaları Firma Yetkili Girişi Giriş