Emlak Şirketleri

Sektör : Hizmet Sektörü Firmaları : Emlak Firmaları

Firma Ünvanı :
izciler emlak
Açıklama :
1998 yılından itibaren Gayrimenkul sektöründe hızlı adımlarla ilerleyen İzciler Emlak İnşaat Ltd. Şti. bölgesinde ve sektöründe her yönde uzmanlaşmış lider emlak ofisidir.

Firmamız halen Etimesgut ve Eryaman ofislerinde 24 personeli ve 18 araçlık filosu ile bölgesinin önde gelen en güvenilir markalaşmış emlak ofisi olarak çalışmalarına devam etmektedir. Geçmişte yaşanabilir, uygun ödeme koşulları olan ve kaliteli konutların pazarlamasını gerçekleştiren firmamız başlayacağı konut ve iş yeri inşaatı projeleriyle müşterilerine ilk elden kalite standardı yüksek konutlar kazandırmayı hedefleyerek yıllardır süregelen müşteri memnuniyeti doğrultusunda attığı adımlara bir yenisini daha ekleyecektir.

Firmamız, pazarlamasını yaptığı gayrimenkul portföyünü günün getirdiği şartlar doğrultusunda sürekli güncel tutarak müşterini ihtiyaç ve gereksinimleri konusunda alanında uzman kadrosuyla doğru yönlendirmeyi verdiği hizmetin temel taşı olarak kabul etmektedir. Gayrimenkul değerleme, tanıtım, kiralama, kredilendirme ve satış aşamalarında doğru ve kolay çözümler sunan firmamız "Emlak'ta Hızlı Çözüm" Sloganıyla başladığı hizmetine ilk günkü heyecanı ile devam etmektedir.

İzciler Emlak hedeflerine ulaşırken geçmişin verdiği deneyim ve uzmanlaşmanın vermiş olduğu köklü temellerinden güç almaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=28408" border="0" alt="Kurumsal Emlak Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Etimesgut Emlak, Etimesgutta satılık daire, Eryamanda satılık daireler, Etimesgutta satılık arsa, eryamanda kiralık daire, satılık arsa, satılık bahçe, satılık tarla, bağlıcada satılık arsalar, yapracıkta satılık tarlalar, eskişehir yolunda satılık tarlalar,
Anahtar Kelimeler: Etimesgutta satılık daireler, Eryamanda satılık daireler, Etimesgutta satılık arsa, eryamanda kiralık daire, Elvankentte satılık daireler, Etimesgut Emlak, Eryaman emlak, izciler, emlak, satılık, arsa, tarla, daire, villa, bahçe, bağlıca, yapracık, eskişehir yolu, elvankent

izciler emlak Firma Yetkili Girişi Giriş