Eğitim Kurumları Şirketleri

Sektör : Eğitim Kurumları Firmaları

Firma Ünvanı :
Dans Kursu İstanbul Art Hip Hop Dance Sanat Evi
Açıklama :
1991 Yılından Buyana dans okulumuz bir çok öğrenci yetiştirmiş büyük hedefler çizergesinde yol göstermiş ve farklı dans dallarında üstün başarı sağlamıştır, Türkiye'nin ilk hiphop dance, break dans dersleri veren dans okulu ve profesyonel dans öğretim ve eğitim kursudur, bunun yanı sıra dans organizasyon ve dans casting reklam klip aktivitelerinde üstün başarılara imza atmış dans kuruluşudur. Dans Okulumuz TC MİLLİEĞİTİM, e bağlı özel bir kuruluştur. Dans sevenlerin mekanı olan dans okulumuzda aile çerçevesi yörüngesi ve tüm dans sevenler türk halkına açık bir mekandır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=28191" border="0" alt="Kurumsal Eğitim Kurumları Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Dans Kursuları,Dans Dersleri,Hip Hop,R&b,Break Dance Dans Kursu,istanbul Dans kursu,Dans Okulları,Dans Organizasyon,Dans Haber,Kadıköy Anadolu Yakası.
Anahtar Kelimeler: istanbul Dans kursu, dans okulu, dans dersleri, dans eğitimi, dance, hiphop, breakdance kursu, break dans kursu, istanbul dans dersleri, dans kursları, dans organizasyon, dans ajans, kadıköy dans kursu, anadolu yakası dans okulu ve dersleri.

Dans Kursu İstanbul Art Hip Hop Dance Sanat Evi Firma Yetkili Girişi Giriş