Elektrik ve Elektronik Sanayi Şirketleri

Sektör : Elektrik ve Elektronik Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
Akçay Reklam Elektrik San.Ltd.Şti
Açıklama :
AK_ELSAN TİC. 1997 yılından bu günümüze kadar elektrik tesisatı aydınlatma yangın alarm, hırsız alarm, kamera sistemleriyle hep siz değerli konuklarımıza en iyi hizmeti vere bilmek için bugünlere taşıdık elektrik işi güvenlik işidir T. S. E. Standartlarına uydun elektrik tesisatı ve güvenlik sistemleriyle sizlere hizmet vere bilme çabasındayız.
Amacınız can güvenliği ise bizimle irtibata geçmeniz yeterli T. S. E. Standartlarına uygunluk belgesi olmadan güvenliğinizi tehlikeye atmayınız.

En basit uygulamalardan en karmaşık uygulamalara kadar, elektrik enerjisinin dağıtımı ve kullanımında, kuruluş ve işletme maliyetlerini de gözeterek kalıcı çözümler sunuyoruz.
Birikimlerimizi ve potansiyelimizi ihtiyaçlarınızı tespit etmek, en doğru çözümü tasarlamak ve uygulamak için kullanıyoruz.
Uygulamalarımızda kullandığımız, modern teknoloji, yüksek performans, gelişebilirlik ve güvenirlik bugünkü ve gelecekte doğacak ek ihtiyaçlarınıza etkin çözümler sunar.
Şirketimiz tasarım ve uygulamalar için gerekebilecek her türlü yazılım, donanım, alet ve vasıtaya sahip olup bunları sık bir periyotta güncellemekte ve yenilemektedir.

Faaliyetlerimiz şirket içinde 4 grupta yürütülmektedir. Bunlar Pazarlama ve Satış, Üretim, Taahhüt ve Servis gruplarıdır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=28175" border="0" alt="Kurumsal Elektrik ve Elektronik Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Akçay Reklam Elektrik San.Ltd.Şti firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Akçay, Reklam, Elektrik, San.Ltd.Şti

Akçay Reklam Elektrik San.Ltd.Şti Firma Yetkili Girişi Giriş