Otomotiv Yedek Parça Şirketleri

Sektör : Otomotiv ve Yan Sanayi Firmaları : Otomotiv Yedek Parça Firmaları

Firma Ünvanı :
Baytepe Otomotiv San. Tic. Ltd. Şti.
Açıklama :
1995 yılından bu yana Bursa Yıldırım Dereboyu Sokak no:9 'da oto yedek parça sektöründe Tofaş Fıat Renault Opel ve Volkswagen araçlarının orijinal ve yan sanayi parçalarının perakende olarak satışını yapmaktayız.
Kurulum aşamasında olan web sitemizle tüm Türkiye deki vatandaşlarımıza en uygun ve garantili olan yedek parçalarla hizmet vermek amacındayız.
Firmamızda mekanik, motor aksamı, oto elektrik aksamı , kaporta aksamı ve araç için gerekli olan tüm parçaların fiyatlarını öğrenip tedarik edebilirsiniz. Ayrıca aracınız için gerekli akü, motor yağları , oto bakım malzemeleri , oto aksesuarları ve diğer araç ekipmanlarını temin edebilirsiniz.
Araçlarınız için debriyaj, amortisör, fren balataları, ön ve arka fren diskleri, helezon yayı, ön ve arka teker rulmanları, alternatör kayışları, eksantrik kayış , eksantrik kitleri, alternatör ve eksantrik gergi rulmanları, buji, platin, meksefe, buji kablosu, bobin kablosu, distribiratör, distribiratör kapağı, tevzi makarası, cam silgi motoru, cam silgi frezeleri, fan motoru, fan pervanesi, sigorta kutusu, kalorifer motoru, tavan anteni, hava filtresi, yağ filtresi, polen filtresi, benzin filtresi, mazot yakıt filtresi, motor takozu, amortisör takozu, şanzıman takozu, şaft yatakları, viraj demir lastikleri, marş motoru, marş kollektörü, marş dişlisi, alternatör, alternatör rotoru, alternatör konjektörü, fan müşürü, geri vites müşürü, hararet müşürü, rolanti motoru, benzin pompası, benzin otomatiği, silecek zamanlama rölesi, volan sensörü, eksantrik mil sensörü, motor piston segman tk. , motor gömlek, motor subap, subap gaydı vb. gibi araç için gerekli olan birçok ürün grubuna firmamızda en kaliteli ve en uygun fiyatlarla sahip olunabilir.
Ayrıca hyundaı, cıtroen, peugeot, dacıa ve diğer marka binek araçlarınız için yedek parça temini içinde firmamıza ulaşabilirsiniz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=28038" border="0" alt="Kurumsal Otomotiv Yedek Parça Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: site tanımlamaları
Anahtar Kelimeler: bursayedekparça, bursayedekpar, yedek parça, oto yedek parça , oto yedek par, bursa oto yedek parça , oto yedek parça bursa , yedek parçalar , bursa oto yedek parça firmaları , otosansit , oto parçaları , otomobil parçaları , bursada yedek parça , beşyol firmaları , jabledizayn , jable dizayn , tofaş yedek parça , opel yedek parça , fıat yedek parça , renault yedek parça , peu

Baytepe Otomotiv San. Tic. Ltd. Şti. Firma Yetkili Girişi Giriş