Mermer ve Doğal Taşlar Şirketleri

Sektör : Maden ve Metal Sektörü Firmaları : Mermer ve Doğal Taşlar Firmaları

Firma Ünvanı :
Başaranlar İnşaat Malzemeleri Tic. ve San. A.Ş
Açıklama :
Başaranlar Mermer Sanayi 1990 yılında Denizli Organize Sanayi bölgesinde kuruldu. O günden bu yana kapasitesini arttırarak ve kendini yenileyerek bugünkü yıllık 1. 200. 000 m² üretim kapasitesine ulaşmıştır. Bugün Başaranlar Mermer bu kapasitesi ve 300’ e yakın çalışanı ile Türkiye’nin ile Türkiye’nin başta gelen mermer üreticilerinden birisidir.

Başaranlar Mermer, 3 adet Gaspari katrak, Katlı Fırın ve Plaka Cila Hattı, Fayans Hatları, Eskitme taşlar bölümü bir Monotel, bir monolama ve diğer mermer işleme makinelerini içeren son model makine donanımına sahiptir. Ürün yelpazemiz ise şöyle sıralanabilir:

• Blok, levha, cilalı, honlu levha ve fayans (Blocks, Slabs and Tiles)
• Ölçüye kesim, basamak, denizlik CTS, steps, sills)
• Tamburlu, rustik, patinato, asitlenmiş fayans ve mozaik-bordür-madalyon (tumbled and mosaics)
• Kumlama, patinato ve desenli fayans
• Sütun ve diğer cilalı yapı malzemeleri ve özel üretim

Başaranlar Mermer kendi çalıştırdığı ocakları, üretim yaptığı fabrikası ve pazarlama sistemi ile entegre bir kuruluştur. Klasik Traverten ve Bej Mermer ocakları dışında beyaz, siyah ve renkli mermer ocakları da bulunmaktadır. Ayrıca talep durumunda Milas Beyaz ve Limra Limestone gibi güçlü kaynağa sahip diğer taşları da fabrikasında üretmekte ve piyasaya sunmaktadır.

Üretim genel olarak ihracata yöneliktir ve dünyadaki 30’ dan fazla ülkede yer alan müşterilerinin ihtiyaçlarına göre yapılmaktadır. Başaranların hedefi maksimum müşteri memnuniyeti elde etmek için yüksek kalitede ürünler sağlamaktır. Ayrıca üretim esnasında çevreye saygılı olmak başlıca düşüncemizdir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=27981" border="0" alt="Kurumsal Mermer ve Doğal Taşlar Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Başaranlar İnşaat Malzemeleri Tic. ve San. A.Ş firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Efes Cream, Efes Krem, Burdur Rose, Burdur Kirmizi, Basaranlar, mermer, marble, travertine, basaranlar mermer, limestone, ege bej, antik bej, asar bej, afyon siyah, kale bordo, kale seker, traverten, basaranlar traverten, noce traverten

Başaranlar İnşaat Malzemeleri Tic. ve San. A.Ş Firma Yetkili Girişi Giriş