Bilişim Sektörü Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
KODTEK KODLAMA TEKNOLOJİ VE BİLİŞİM SİSTEMLERİ LTD. ŞTİ.
Açıklama :
2007 yılı içerisinde kurulan şirketimiz faaliyet gösterdiği tüm alanlardaki hizmetlerinde; kalite, güvenilirlik ve müşteri memnuniyetini temel alıp, Geniş bir yelpazede sunmakta olduğu bilişim çözümleriyle, her zaman müşterilerinin sorunlarına en etkin çözümleri yaratabilmeyi amaçlamaktadır.

Her biri bilişim sektörü içerisinde en az 10 yılı aşkın tecrübeye sahip genç ama bilgili, pratik ama ihtimamlı bir kadroya sahip olan şirketimiz sorumluluklarını söz verilen sürede tamamlar ve bunu yaparken daima müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutabilmeye çabalar.

Sitemizi dolaşarak aşağıda özetlemeye çalıştığımız hizmetlerimiz ve referanslarımız hakkında daha fazla bilgi edinebilir, aklınıza takılan her soruyu bize e-posta veya telefon numaralarımız aracılığı ile iletebilir, sorunuz ne olursa olsun en kısa sürede cevap vereceğimize emin olabilirsiniz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=27580" border="0" alt="Kurumsal Bilişim Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Kurumsal bilgisyar bakım servisi ve anlaşmaları, bilişim hizmetleri
Anahtar Kelimeler: kurumsal bilgisayar servisi, bilgisayar bakımı, kurumsal bakım anlaşması, bakim anlasmasi, bilgisayar teknik servis/

KODTEK KODLAMA TEKNOLOJİ VE BİLİŞİM SİSTEMLERİ LTD. ŞTİ. Firma Yetkili Girişi Giriş