Güzellik Sektörü Şirketleri

Sektör : Güzellik Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
ACTİVA ESTETİK VE GÜZELLİK MERKEZİ
Açıklama :
Activa Estetik ve Güzellik Merkezi; 2002 yılından itibaren bu sektörde yer alan ve o günden beri sürekli kendilerini eğitmiş ve yenilemiş doktorların, Doğu'da eksik olan bir hizmeti Malatya ve çevre illerine sunmak için 2 Temmuz 2005 tarihinde hizmete açtıkları kapsamlı bir kliniktir.

Evet Kapsamlı bir klinik Activa. Çünkü;
Lazer ünitesinde; bir dünya markası olan Candela Gentle Lase Alexandrite lazer, Lumina Lynton IPL Lazer ve Lumina Lynton Nd-YAG lazeri ile epilasyondan lekeye kırışıklıktan varise kadar birçok problemin tedavisine olanak sağlamaktadır.

Bölgesel Zayıflama Ünitesinde; Vakumterapi, Elektroterapi, İnfraruj ışık, Radyofrekans, Karboksiterapi teknolojileri ile en yeni Mezoterapi tekniklerini bir araya getirmiş ve bunu diyet danışmanlıkları ile destekleyerek en etkin sonuçlara ulaşılmasını sağlamaktadır.

Cilt Bakımı Ünitesinde;Usta Güzellik Uzmanları, kapsamlı teknolojik alet ve üniteleri ile bir cildin ihtiyacı olabilecek en mükemmel bakımları uygulamaktadır.

Cilt hastalıklarında ve kozmetoloji alanında Dermatolog ve Medikal Estetik Hekimleri ile hizmet sunmaktadır.

Activa; Kapsam, katılım, yenilik, sürekli eğitim ve önce SAĞLIK kavramlarını ilke edinerek hizmetlerini sunmak ve alanıyla ilgili her konuda bilgilendirmek amacıyla hizmetinizdedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=27232" border="0" alt="Kurumsal Güzellik Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Activa Estetik ve Güzellik Merkezi
Anahtar Kelimeler: activa, malatya estetik, malatya guzellik, green, greenpeel, malatya cilt bakimi, malatya lazer epilasyon, lazer, malatya kalıcı makyaj, malatya botox, malatya zayıflama, mezoterapi, malatya saç dökülmesi

ACTİVA ESTETİK VE GÜZELLİK MERKEZİ Firma Yetkili Girişi Giriş